فرمانده انتظامی استان:

مخلان نظم و امنیت در داورزن خراسان رضوی دستگیر شدند

جامعه

106144
مخلان نظم و امنیت در داورزن خراسان رضوی دستگیر شدند

فرمانده انتظامی داورزن گفت: ۲ مخل نظم و امنیت در این شهرستان با هماهنگی مقام قضایی در اقدامی غافلگیرانه دستگیر شدند.

ایران آنلاین: سرهنگ غلامحسین بلالی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک مورد نزاع و درگیری منجربه تیراندازی در یکی از روستاهای شهرستان داورزن، بلافاصله ماموران انتظامی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

به گزارش ایرنا، وی تصریح کرد: ماموران انتظامی با انجام تحقیقات میدانی و پس از بررسی دقیق موضوع و با هماهنگی مقام قضایی ۲ مخل نظم و امنیت را در اقدامی غافلگیرانه دستگیر و به مقر انتظامی انتقال دادند.

این مقام انتظامی گفت: ماموران انتظامی در بازرسی از مخفیگاه متهمان ۲ قبضه سلاح گرم و تعداد زیادی فشنگ مربوطه را کشف و پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضایی معرفی کردند.

سرهنگ بلالی افزود: تحرکات و فعالیت های اراذل و اوباش در رصد اطلاعاتی پلیس است و پلیس در صورت ارتکاب هرگونه اوباشگری و قانون شکنی، هوشمندانه و مقتدرانه وارد عمل خواهد شد.

داورزن در ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه