عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی:

جلسه فوق‌العاده کمیسیون امنیت مجلس درباره پاسخ به تجاوز آمریکا برگزار می‌شود

دولت

106359
جلسه فوق‌العاده کمیسیون امنیت مجلس درباره پاسخ به تجاوز آمریکا برگزار می‌شود

در پی تجاوز ایالات متحده به خاک ایران، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسه فوق‌العاده این کمیسیون خبر داد.

ایران آنلاین: سارا فلاحی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تجاوز آشکار رژیم ایالات متحده آمریکا به خاک ایران، از برگزاری جلسه فوق‌العاده این کمیسیون با حضور مقامات ذی‌صلاح خبر داد.

به گزارش تسنیم، فلاحی گفت: در این جلسه، پاسخ متقابل جمهوری اسلامی ایران به اقدام خصمانه رژیم آمریکا مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تصمیم نهایی برای نحوه پاسخ اتخاذ می‌شود.

او تأکید کرد که گزینه‌های روی میز صرفاً محدود به پاسخ مستقیم نیست و افزود: جمهوری اسلامی ایران حتماً پاسخ‌های مکمل و چندلایه را در دستور کار قرار خواهد داد، از جمله بررسی خروج از معاهده NPT و بستن تنگه هرمز که می‌تواند پیام‌های روشنی برای طرف متجاوز داشته باشد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت