تلاش هزاران صهیونیست‌ برای فرار از «حیفا» و «تل‌آویو»

جهان

106432
تلاش هزاران صهیونیست‌ برای فرار از «حیفا» و «تل‌آویو»

حملات قدرتمند موشکی ایران به «تل‌آویو» و «حیفا» در سرزمین‌های اشغالی موجی از وحشت و نگرانی را در میان صهیونیست‌ها ایجاد کرده است؛ به طوری که تلاش می‌کنند به هر طریقی خود را به دیگر کشورها برسانند. این در حالی که مقامات صهیونیستی هفته گذشته اعلام کردند هیچ کس حق خروج از سرزمین‌های اشغالی را ندارد.

ایران آنلاین:  شلیک دقیق موشک‌های ایرانی به فلسطین اشغالی و اصابت موفق به اهداف مورد نظر، موجی از وحشت و نگرانی را در میان صهیونیست‌ها ایجاد کرده است.

به گزارش ایرنا، بر اساس این گزارش، صهیونیست‌ها امروز صبح به دلیل هراس از اصابت موشک‌های ایرانی ، خود را به بندر «هرتزلیا» در تل‌آویو رسانده‌اند تا بتوانند به هر طریقی حتی با قایق و کشتی‌های تفریحی به خارج از سرزمین‌های اشغالی فرار کنند.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص در این زمینه تصریح کرد که بندر هرتزلیا این روزها به نوعی به توقفگاه موقت تبدیل شده و اسرائیلی‌ها در تلاش هستند به قبرس و سپس به یک کشور اروپایی فرار کنند.

در حالی که مقامات صهیونیستی خروج اسرائیلی‌ها به جز بازرگانان، دیپلمات‌ها و گردشگران خارجی از سرزمین‌های اشغالی را به هر طریقی ممنوع کرده‌اند، صهیونیست‌ها در تلاش هستند خود را گردشگر خارجی معرفی کنند و تأکید دارند باید به خانه‌های خود در کشورهای خارجی برگردند.

در این میان، تنها برخی از آنها در مصاحبه با خبرنگارها اعتراف می‌کنند که از ترس اصابت موشک‌های ایران فرار می‌کنند.

در چنین شرایطی، هجوم صهیونیست‌ها به هرتزلیا و تجمع هزاران نفر در این بندر برای فرار به کشورهای خارجی، منجر به هرج و مرج گسترده و افزایش فزاینده هزینه فرار به قبرس شده است. به طوری که رسانه‌های خبری هزینه گریختن به قبرس را از ۷۰۰ تا ۱۷۰۰ دلار تخمین زده‌اند.

در همین ارتباط، ناظران و تحلیلگران سیاسی رژیم صهیونیستی بر این باورند که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم برای ماندن در قدرت جنگ را گسترش داده و با بی‌تفاوتی نسبت به اسرائیلی‌ها آنها را در معرض اصابت موشک‌های ایرانی قرار داده است.

این در حالی است که با وجود سانسور شدید رسانه‌ای، اخباری در ارتباط با تظاهرات صهیونیست‌ها برای توقف جنگ علیه ایران و مخالفت با سیاستهای نتانیاهو در نقاط مختلف سرزمین‌های اشغالی به ویژه در تل آویو و حیفا به گوش می‌رسد.

انتشار این خبر در حالی صورت می‌گیرد که روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» به تازگی با تصریح بر مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها گزارش کرد، در پی حملات موشکی ایران شمار زیادی از اسرائیلی‌ها به صورت زمینی از طریق گذرگاه مرزی «طابا» در صحرای «سینا» به مصر و سپس به کشورهای خارجی فرار می‌کنند.

آنها در شرایط پرتنش و رویارویی نظامی و با تحمل مسیری طولانی، خسته‌کننده و حتی خطرناک خود را از سینا به فرودگاه «شرم‌الشیخ» قاهره، پایتخت مصر می‌رسانند و سپس به کشورهای خارجی پرواز می‌کنند.

یکی از آنها در گفت‌وگوی با یدیعوت آحارنوت اذعان کرد که آسیب‌دیدن در مسیر صحرای سینا بسیار بهتر و قابل تحمل‌تر از ماندن در معرض اصابت موشکهای ایرانی و شرایط وحشتناک ویرانی است.

یدیعوت آحارنوت همچنین گزارش داد که ویدیوها و پست‌های بی‌شمارِ منتشرشده در رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که بسیاری از اسرائیلی‌ها به دنبال راهی برای خروج هستند و تلاش می‌کنند به هر طریق ممکن به کشورهای خارجی برسند. این در حالی است که تمام مسیرها در فلسطین اشغالی به سمت «بئر السبع» و «ایلات» و مرز طابا به خاطر تدابیر شدید امنیتی مسدود است.

در همین حال، رادیو ارتش اسرائیل گزارش داد که در پی اصابت موشک‌ها به تعدادی از اماکن در تل‌آویو، حیفا و نس سیونا، در جنوب تل‌آویو، خسارات قابل توجهی به آنها وارد شده است.

همچنین رسانه‌های اسرائیلی در آمار اولیه تلفات گزارش دادند که ۲۷ نفر در حمله موشکی ایران زخمی شده‌اند که حال دو نفر از آنها وخیم است.

علاوه بر این تقریباً ۲۰ نفر هنوز در محل اصابت مستقیم موشک در منطقه نس سیونا، زیر آوار گرفتار شده‌اند.

به گزارش ایرنا، ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران پیوست.

در پی این اقدام، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیه‌ای با اعلام اینکه سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی(NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه‌ نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز از آغاز دور بیستم حملات ترکیبی موشکی-پهپادی علیه اهداف نظامی و مراکز صنعتی وابسته به صنعت نظامی در شهرهای حیفا و تل آویو خبر داد.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان