فرمانده دوران دفاع مقدس ایلام:

ارتش آمریکا شکست‌پذیر است/ ایران دست برتر را دارد

استان‌ها

106467
ارتش آمریکا شکست‌پذیر است/ ایران دست برتر را دارد

محمدتقی قاسمی گفت: ارتش آمریکا شکست‌پذیر است، چرا که ساختار و سازمان ارتش آمریکا فاقد هرگونه بنیه معنوی و اعتقادی است فقط منافع مادی برای آنان اهمیت دارد، این ارتش با این سربازان، مرد نبردهای سخت نامتقارن نیستند.

ایران آنلاین: محمدتقی قاسمی با بیان این مطلب اظهار کرد: دوری از میدان نبرد و مدیریت از راه دور و تنفر مردم منطقه از جنایت‌ها و ظلم آمریکا از چالش‌های جدی ارتش آمریکا در نبرد مستقیم با ایران است.

به گزارش ایسنا، وی خاطرنشان کرد: رئیس جمهور یاغی و قمارباز آمریکا تمامی قوانین بین‌المللی و قوانین کشور خود را زیر پا گذاشته است و امروز در افکار عمومی جهان به‌عنوان یک رییس‌جمهور یاغی و سفاک مطرح است که این امر سبب اجماع بین‌المللی در حمایت از ایران خواهد شد و ملت‌های آزاده جهان را بیدار خواهد کرد.

 این فرمانده دوران دفاع مقدس توضیح داد: موقعیت سوق‌الجیشی ایران در منطقه غرب آسیا و قرارگیری در موقعیت ژئوپولیتیکی و ژئواستراتژیکی، دست برتر را برای ایران در اقدامات ‌پشیمان کننده آینده باز گذاشته است.

قاسمی تشریح کرد: تاریخ نشان داده از بعد از جنگ جهانی هر جنگی را که آمریکا شروع کننده آن بوده با شکست از آن خارج شده است، جنگ آمریکا با عراق، افغانستان و یمن همه نشانی از اشتباه راهبردی آمریکا در شروع جنگ با ایران است.

وی افزود: از طرفی شناخت دقیق و عمیق ایران از استراتژی آمریکا و نقاط آسیب‌پذیر ارتش آمریکا، امروز کانون وحشتی برای سربازان ترسوی آن‌ها شده است و آمریکا برای ما آسیب‌پذیرتر است از رژیم صهیونیستی است.

این فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: سربازان آمریکایی بدانند شب های آرام آنها در منطقه غرب آسیا دیگر به پایان رسیده است آنان در همه ساعات شبانه روز، کانون حملات موشک های بالستیک ایران خواهند بود و دوران پر از خوف و خطر و وحشتی را در پیش خواهند داشت.

وی بیان کرد: با توجه به اقدامات ماجراجویانه آمریکا به رهبری دولت جنگ‌طلب و رئیس جمهور قمارباز و شیطان صفت او به سایت‌های هسته‌ای ایران به جهت نجات این رژیم سفاک صهیونی از هلاکت همیشگی، که در پی حملات سهمگین روزهای اخیر شیر بچه‌های حیدر کرار رقم خورده بود، خداوند را سپاس و حمد که دشمنان ما را از احمق‌ها آفرید.

قاسمی اضافه کرد: فرزندان غیور ایران اسلامی عزیز، سال‌هاست در انتظار نبرد با شیطان بزرگ هستند، لحظه شماری می‌کردند تا در این نبرد آخرالزمانی نام‌نویسی کنند و ضرب شستی به این دشمنان احمق اسلام بدهند که در تاریخ درج شود، در صورتی که آمریکا و هم پیمانان او از سربازان اجاره‌ای استفاده می‌کنند که با کمترین فشاری صحنه نبرد را ترک و فرار را بر قرار ترجیح می‌دهند.

وی گفت: امریکایی‌ها باید بدانند مزدوران اجاره‌ای ارتش آمریکا هرگز قادر نخواهند بود منافع ملی آمریکا را تأمین کنند، تجربه تاریخ گواه بر این است که اسارت ذلت‌بار سربازان بزدل آمریکا به دست پاسداران شجاع و دلاور و انقلابی ایران اسلامی، آن‌ها را پوشاک لازم کرده بود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها