عضو کمیسیون شوراهای مجلس:

دستگاه قضا بدون مماشات به پرونده جاسوسان اسرائیل رسیدگی کند

دولت

106645
دستگاه قضا بدون مماشات به پرونده جاسوسان اسرائیل رسیدگی کند

ابوالفضل ابوترابی با بیان اینکه قوه قضائیه بدون مماشات به پرونده خائنان رسیدگی کند، گفت: لازم است پرونده عناصر مرتبط با دشمن در سریعترین زمان ممکن به سرانجام برسد.

ایران آنلاین: ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی درباره رسیدگی سریع و بدون مماشات پرونده جاسوسان که در جریان اتفاقات اخیر دستگیر شده‌اند، بیان کرد: دستگاه قضا نباید کوچک‌ترین مماشاتی با خائنان کند.

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه لازم است پرونده عناصر مرتبط با دشمن در کوتاه‌ترین زمان ممکن به سرانجام برسد، افزود: مردم انتظار دارند در سریعترین زمان ممکن، جاسوسان و خائنان با فوریت مجازات سخت شوند.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس با تاکید بر اینکه نباید کوچک‌ترین اغماض و مماشاتی با افراد مرتبط با تجاوز رژیم صهیونیستی شود، گفت: دشمن از روی استیصال به سراغ جنگ امنیتی آمده اما انسجام ملی، بصریت مردم و اقتدار نیروهای اطلاعاتی کشور، تمام نقشه‌های آنها را با شکست روبه رو کرد.

ابوترابی تصریح کرد: همکاری‌های مردمی باعث شده مزدوران موساد در عمق کشور زمین‌گیر شوند.

نماینده نجف آباد در مجلس تاکید کرد: همکاری مردم در شناسایی و معرفی مزدوران وطن فروش با نیروهای پاسدار امنیت کشور بسیار حائز اهمیت است.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس ابراز کرد: از آنجا که عده‌ای مزدور وطن فروش و خائن به کشور در این شرایط عامل دشمن شده‌اند، از آحاد مردم در خواست می‌شود، در راستای شناسایی و معرفی این افراد خود فروخته، با نیروهای امنیتی و اطلاعاتی کشور همکاری لازم را داشته باشند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت