این دفاع مقدس، مقدس ترین دفاع هاست

اکبر گنجی

اکبر گنجی

سیاست

106706
این دفاع مقدس، مقدس ترین دفاع هاست

اکبر گنجی روزنامه‌نگار یادداشتی اختصاصی برای روزنامه ایران نوشته و در آن آورده است: ما باید ایران را حفظ کنیم و به نسل بعد بسپاریم. این دفاع مقدس، مقدس‌ترین دفاع‌هاست. اگر کوتاه بیاییم، ایرانی وجود نخواهد داشت. ایرانیان در ۱۱ روز تجاوز خوب درخشیدند و اوهام هیتلر را بر باد دادند.

یکم- مبنای روابط بین الملل تأمین «منافع دولت‌ها» در پوشش «منافع ملی» است. دولت‌ها بسته به توانشان برای رسیدن به این هدف از خدعه، نیرنگ، فریب، دروغ، تروریسم، شکاف‌افکنی، کودتا، جنگ یا مزدورسازی استفاده کرده و می‌کنند.

دوم- یگانگی آمریکا و اسرائیل همیشه پرسش برانگیز بوده است.

الف- نوام چامسکی می‌گوید که امپراطوری آمریکا در نقاط مختلف جهان برای خود پایگاه‌های نظامی برای رسیدن به اهدافش می‌سازد. تایوان در برابر چین، اوکراین در برابر روسیه و اسرائیل در برابر کل خاورمیانه. بت عیار در این چهره‌های مختلف تجلی کرده است.

ب- استفن والت و جان مرشایمر در کتاب «لابی اسرائیل و سیاست خارجی آمریکا» در سال ۲۰۰۷ این نظریه را مطرح کردند که «لابی اسرائیل» در آمریکا بر کل ساختار سیاسی سیطره دارد و اسرائیل سیاست خارجی آمریکا در خاورمیانه را تعیین می‌کند. مرشایمر در ۲۰ ماه گذشته بارها گفته است که کل حکومت و ارتش آمریکا را اسرائیل خریده و تصاحب کرده است.

پ- محمدرضا شاه پهلوی در دهه هفتاد میلادی در مصاحبه با «مایک والاس» نظریه بسیار رادیکال‌تری را مطرح کرد. او گفت که «لابی یهود» بر رئیس جمهوری و قوه مجریه، کنگره آمریکا، رسانه‌های آمریکا، بانک‌های آمریکا، بخش مالی آمریکا و تجارت آمریکا سیطره دارد و همه چیز را آن‌ها تعیین می‌کنند.

سوم- ایلان پاپه- مورخ برجسته اسرائیلی- در همه آثارش گفته که سرشت اسرائیل از تولد تاکنون چیزی جز نسل کشی نبوده است. هولوکاستی که اسرائیل با قتل عام دست کم ۵۵ هزار فلسطینی و زخمی کردن ۱۵۰ هزار نفر از آنان در غزه خلق کرد، نظرها را رادیکال‌تر کرده است. اخیراً ژنرال بازنشسته «یایر گولان» گفت که ارتش ما در غزه برای تفریح، نوزادان فلسطینی را می‌کشد. «ایهود باراک» و «ایهود اولمرت»- دو نخست وزیر اسبق اسرائیل- بارها گفته‌اند که اسرائیل در غزه در حال پاکسازی قومی است. «گیدئون لوی»- روزنامه نگار برجسته اسرائیلی- همیشه گفته است که ما در فلسطین آپارتاید حاکم کرده و ۵۵ هزار نفر را کشته و در حال جنایت جنگی هستیم. این‌ها همه اسرائیلی هستند و می توان این فهرست را همچنان پیش برد و از آنان نقل کرد.

چهارم- دیوان بین المللی کیفری به دلیل ارتکاب جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه برای نتانیاهو و وزیر دفاعش حکم بازداشت صادر کرد. عفو بین الملل، پزشکان بدون مرز و همه نهادهای حقوق بشری در گزارش‌های چند صد صفحه‌ای نشان داده‌اند که اسرائیل در غزه مرتکب نسل کشی شده است.

پنجم- سارکوزی و اوباما گفته‌اند که نتانیاهو بزرگ ترین دروغگوست. جو بایدن گفته است که نتانیاهو حرامزاده است. رجب طیب اردوغان بارها گفته که نتانیاهو بدتر از هیتلر و موسولینی و استالین است. جانسون نخست وزیر سابق بریتانیا نوشته که نتانیاهو به دفترم آمد و شخصاً در توالت دفترم شنود کار گذاشت. موساد در پارلمان ایتالیا هم همین کار را انجام داد. سناتور «تد کروز» صهیونیست در مصاحبه با «تاکر کارلسون» اعتراف کرد که اسرائیل از کل حکومت آمریکا جاسوسی می‌کند و این خیلی هم خوب است. چند ماه پیش رئیس جمهوری سابق اسرائیل در مصاحبه‌ای که روزنامه های اسرائیلی و اروپایی منتشر کردند، گفت که «ملکه بریتانیا می‌گفت همه پسران اسرائیلی تروریست هستند و لذا هیچ یک از اسرائیلی‌ها را به کاخ‌اش راه نمی‌داد.» موساد در آمریکا یک فاحشه خانه، از دختران زیر ۱۸ سال که بسیاری از آنان ۱۰ تا ۱۱ سال داشتند راه انداخت و همه سیاستمداران و ثروتمندان را درگیر کرد. وقتی عامل موساد (جفری اپستین و معشوقه اش که پدرش از مشهورترین عوامل موساد بود) گیر افتاد، او را در زندان کشتند. اما فیلم ها را قبلاً به اسرائیل منتقل کرده و از همه به نفع اسرائیل اخاذی می کنند.

ششم- آمریکا و اروپا با برنامه ریزی قبلی، ایران را به مذاکره کشاندند و فریب دادند و اسرائیل را به تجاوز به ایران، بمباران همه شهرها و ترور همه رهبران سیاسی و نظامی کشاندند. هدف اسرائیل از چند دهه قبل، تجزیه ایران بوده است. به نظر اسرائیل، ایران فارغ از اینکه دولت اش دموکراتیک یا غیردموکراتیک باشد، بسیار بزرگ است و باید به تکه های کوچک تجزیه شود. رهبران اسرائیل بارها در ماه های گذشته گفتند که ایران را هم مانند غزه و بیروت خواهیم کرد. اینک آنان از طریق غزه ای - بیروتی کردن ایران، برای تجزیه وطن - میهن اقدام کرده‌اند.

هفتم- ایران وجود، هویت، گذشته، حال، آینده و همه چیز ماست. ایران قصه مشترکی است که در طول تاریخ همه ایرانیان عملاً آن را نگاشته‌اند. این داستان، داستان پیروزی و شکست، بالا رفتن و پایین آمدن، خنده و گریه، درد و رنج، شادی و فرح، رفتگان و زندگان و نوزادانی است که به دنیا می‌آیند تا آینده را بسازند. امروز نازی‌ها به رهبری هیتلر بر ایران هجوم آورده‌اند تا این داستان مشترک را نابود کنند. از طریق کشتار زنان و کودکان، ایرانی‌کشی راه انداخته‌اند. هولوکاست‌سازان در غزه، اگر موفق شوند، هولوکاست دیگری در ایران خلق خواهند کرد.

هشتم- باید تک تک ما ایرانیان در برابر تجاوز «بهیموت» به وطن-میهن-ایران ایستادگی کنیم و نگذاریم یک تاریخ را نابود کنند. دشمن صهیونیستی در این تجاوز از وطن فروشانی که سال‌های سال مزدورش بودند نیز بهره گرفته است. هست و نیست ایران در گرو این جنگ ملی و میهنی برای دفع تجاوز است. گذشتگان ایران را حفظ کردند و به دست نسل کنونی رساندند. ما هم باید ایران را حفظ کنیم و به نسل بعد بسپاریم. این دفاع مقدس، مقدس‌ترین دفاع‌هاست. اگر کوتاه بیاییم، ایرانی وجود نخواهد داشت. ایرانیان در ۱۱ روز تجاوز خوب درخشیدند و اوهام هیتلر را بر باد دادند. «بچه ۶۵ ساله دیکتاتور سابق» به نتانیاهو گفته بود که بیش از ۸۰ درصد مردم طرفدار من هستند و به محض حمله شما به خیابان‌ها می‌ریزند و بساط حکومت ایران را جمع می‌کنند. اما هیتلر تاکنون حتی ۱۰ نفر را ندیده است. ایران مطابق همه قوانین بین‌المللی حق داشته و دارد که در برابر متجاوز از خود دفاع کند و متجاوزان را از فضای وطن دور سازد و به کنش‌های تجاوزگرانه واکنش نشان دهد. باید عقل دوراندیش و مصلحت‌گرا را حاکم کرد. نباید تابع احساسات شد و ایران را نابود کرد. شور و احساس برای دفاع از وطن است، اما سیاست‌ها و استراتژی باید کاملاً عقلانی و عقلایی باشد. با آرزوی پیروزی بر نازی‌ها و هیتلر.

ایران آنلاین
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست