واکنش نتانیاهو به کشته شدن ۷ نظامی اسرائیلی در غزه

جهان

106876
واکنش نتانیاهو به کشته شدن ۷ نظامی اسرائیلی در غزه

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به کشته شدن هفت نظامی این رژیم در غزه، امروز را روز بسیار سختی برای صهیونیست‌ها توصیف کرد.

ایران آنلاین: «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پی کشته شدن هفت نظامی این رژیم در درگیری‌ها با حماس در غزه، امروز را روز بسیار سختی برای تمامی صهیونیست‌ها و ساکنان سرزمین‌های اشغالی خواند.

به گزارش ایسنا، وی در بیانیه‌ای اظهار داشت: امروز روز بسیار سختی برای مردم اسرائیل است. ما برای از دست دادن هفت سربازمان در غزه در نبرد با حماس، دردمندیم.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که رژیم صهیونیستی در ماه‌های اخیر درگیر جنگ شدید با حماس در غزه بوده است. این جنگ باعث کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از غیرنظامیان فلسطینی و سربازان صهیونیست شده است.

نتانیاهو تأکید کرد که رژیم صهیونیستی به تلاش‌های خود برای سرکوب حماس و حفظ امنیت ادامه خواهد داد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که رسانه‌های رژیم صهیونیستی صبح امروز از کشته شدن هفت نظامی ارتش این رژیم و زخمی شدن ۱۷ تن دیگر از آنها در کمین پیچیده‌ای در خان‌یونس واقع در جنوب نوار غزه خبر داده بودند.

همزمان ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعتراف کرد که در این درگیری یک افسر و ۶ سرباز آن به هلاکت رسیدند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان