حضور لیون در لیگ اروپا بعد از سقوط به دسته دو
ورزش
107201

المپیک لیون اعلام کرد که پس از بررسی وضعیت مالی و تأیید توانایی در انجام تعهداتش، تاییدیه یوفا را برای شرکت در لیگ اروپا برای فصل ۲۰۲۶-۲۰۲۵ دریافت کرده است.
ایران آنلاین: مدیریت باشگاه به رهبری جان تکستور، رئیس و مایکل گرلینگر مدیر لیون توانستند تاییدیه حضور در لیگ اروپا را برای فصل به دست بیاورند.
به نقل از سایت فوت مرکاتو، علیرغم این تاییدیه اروپایی، لیون هنوز در انتظار درخواست تجدید نظر ارائه شده علیه تصمیم کمیته ملی نظارت مالی در فرانسه در مورد سقوط به دسته دوم به دلیل بحرانهای مالیاش است.
به گزارش ایسنا، لیون فصل گذشته را در جایگاه ششم لیگ فرانسه به پایان رساند و در لیگ اروپا عملکرد خوبی داشت، اما وضعیت مالی دشوار، تردیدهایی را درباره آینده این تیم ایجاد کرد تا اینکه یوفا با اعطای چراغ سبز به این باشگاه برای شرکت در مسابقات، موضع آن را تأیید کرد.
لیون که در اوایل دهه ۲۰۰۰ با کسب هفت قهرمانی متوالی، قدرت اول فوتبال فرانسه محسوب میشد حالا باید فصل جدید را در دسته پایینتر شروع کند. باشگاه المپیک لیون اعلام کرد: تصمیم غیر قابل درکی گرفته شده است و ما فوراً درخواست تجدید نظر خواهیم کرد.
انتهای پیام/