قاهره: حملات شهرک‌نشینان صهیونیست به فلسطینی‌ها نقض فاحش حقوق بین‌الملل است

جهان

107306
قاهره: حملات شهرک‌نشینان صهیونیست به فلسطینی‌ها نقض فاحش حقوق بین‌الملل است

وزارت امور خارجه مصر در بیانیه‌ای، اقدامات خشونت‌بار مکرر شهرک‌نشینان صهیونیست علیه غیرنظامیان فلسطینی در کرانه باختری اشغالی را محکوم کرده و خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف این تجاوزات شده است.

ایران آنلاین: به نقل از خبرگزاری سما، وزارت امور خارجه مصر با صدور بیانیه‌ای رسمی، حملات پی‌درپی شهرک‌نشینان صهیونیست به شهروندان فلسطینی در شهرها و روستاهای مختلف کرانه باختری، از جمله جنایت اخیر در روستای کفر مالک که به کشته و زخمی شدن تعدادی از فلسطینیان انجامید را به شدت محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: این حملات سازمان‌یافته علیه ملت فلسطین، نقضی آشکار و فاحش از قواعد حقوق بین‌الملل و کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو محسوب می‌شود و تمامی تلاش‌ها برای تحقق امنیت، صلح و ثبات را تضعیف می‌کند.

به گزارش ایرنا، قاهره همچنین بر لزوم اقدام فوری و مؤثر جامعه بین‌المللی برای توقف این اقدامات غیرقانونی تأکید کرده و اعلام داشته است: جامعه جهانی باید مسئولیت خود را در قبال ظلم مستمری که ملت فلسطین تحت اشغال اسرائیل متحمل می‌شود، بر عهده گیرد.

در بخش دیگری از این بیانیه، بر ضرورت فعال‌سازی سازوکارهای پاسخگویی و مجازات تأکید شده و آمده است: باید اقداماتی مؤثر برای محافظت از ملت فلسطین در برابر جنایات مستمر شهرک‌نشینان انجام شود.

وزارت خارجه مصر همچنین با اشاره به موضع قاطع قاهره در قبال شهرک‌سازی‌ها اعلام کرده است: تمامی شهرک‌های اسرائیلی در سرزمین‌های عربی اشغالی، از منظر حقوقی غیرمشروع هستند و مانعی اساسی در مسیر دستیابی به راه‌حل عادلانه برای مسئله فلسطین محسوب می‌شوند.

این بیانیه در حالی منتشر می‌شود که طی هفته‌های اخیر، خشونت‌ها از سوی شهرک‌نشینان مسلح در کرانه باختری به شکل کم‌سابقه‌ای افزایش یافته و نگرانی‌ها درباره گسترش تنش و نقض گسترده حقوق غیرنظامیان فلسطینی را دوچندان کرده است.

شهرک نشینان، امروز سلسله حملاتی را علیه فلسطینیان و دارایی های آنها در سراسر کرانه باختری انجام داده و طی آن کشاورزان را از اراضی خود راندند و اقدام به تخریب و ویرانی منازل کردند.

«اسامه مخامره» فعال رسانه ای به العربی الجدید گفت: شهرک نشینان اقدام به تخریب و حمله به منازل و دشت های کشاورزی در منطقه «خله الفرا» در غرب شهر «یطا» در جنوب الخلیل در کرانه باختری کردند.

همچنین شهرک نشینان به یک منزل در منطقه «خلال الحمص» در جنوب شرق «یطا» حمله‌ور شده و شیشه های آن را شکستند و اثاثیه و تلفن همراه را به سرقت بردند.

بر اساس این گزارش، همچنین در روستای «عرب الملیحات» در شمال غرب «اریحا» در شرق کرانه باختری نیز شهرک نشینان چند راس گوسفند را دزدیدند.

به گفته منابع فلسطینی، شهرک نشینان با یورش به فلسطینیان در اراضی کشاورزی آنها در شهرک شقبا در غرب رام الله آنها را به زور سلاح بیرون کردند.

در شمال رام الله شهرک نشینان به شهرک «سنجل» یورش بردند و درگیری هایی در آن رخ داد که طی آن یک جوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست زخمی شد. در استان نابلس نیز شهرک نشینان به منزلی در روستای «بورین» حمله ور شدند و مقابل آن چادر زدند.

العربی الجدید گزارش داد: این حملات در راستای سیاست برنامه ریزی شده شهرک نشینان در کرانه باختری اشغالی با هدف ترساندن فلسطینیان، مجبور کردن آنها به رفتن و ترک خانه و کاشانه شان با حمایت رژیم اشغالگر و ارتش آن است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان