آخرین وضعیت بناهای تاریخی و گردشگری گیلان پس از جنگ ۱۲ روزه

فرهنگ

107898
آخرین وضعیت بناهای تاریخی و گردشگری گیلان پس از جنگ ۱۲ روزه

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان گیلان با اشاره به شناسایی ۴۵۰۰ خانه غیرمجاز اجاره‌ای در طول جنگ ۱۲ روزه، گفت: هیچ‌کدام از تأسیسات گردشگری و اماکن تاریخی استان در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی آسیب ندیده‌ است.

ایران آنلاین: گیلان از جمله استان‌هایی بود که درگیر جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی شد، با توجه به آنچه در برخی شهرهای این استان از سر گذشت، ولی جهانی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان گفت که همه آثار این استان سالم باقی مانده‌اند و مورد حفاظت قرار گرفته‌اند. 

به گزارش ایسنا، جهانی درباره اینکه چه اقداماتی برای حفاظت از این اماکن انجام شده است، توضیح داد: دستورالعملی از تهران برای ما ارسال شد و دقیقاً بر اساس همان دستورالعمل اقدام کردیم. همه دستگاه‌ها نیز پای کار آمدند و در اجرای دستورالعمل همکاری کامل داشتند. در موزه‌ها و اماکن تاریخی، نیروی حفاظتی مستقر شد. همچنین در تاسیسات گردشگری، اقدامات حمایتی متعددی صورت گرفت. برای مثال، بسیاری از این تأسیسات ٣٠ تا ۸۰ درصد تخفیف ارائه دادند، به‌ویژه برای افرادی که از تهران به گیلان می‌آمدند. برخی از این تأسیسات حتی اقدام به تهیه و توزیع غذای گرم کردند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان ادامه داد: از سوی دیگر، در حوزه اقامت، تعداد زیادی از خانه‌های مسافر غیرمجاز شناسایی شدند. منظور از غیرمجاز، خانه‌هایی بود که بدون مجوز رسمی اقدام به پذیرش مسافر می‌کردند. در روزهای گذشته، نزدیک به ۴۵۰۰ خانه غیرمجاز شناسایی شد. این خانه‌ها هدایت شدند تا نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند. ما توانستیم فهرستی از این اماکن شامل نام، شماره تماس و آدرس تهیه کنیم. این اقدام با هماهنگی فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و دهیاری‌ها انجام شد.

جهانی گفت: در مجموع، اقدامات حفاظتی و ساماندهی در همه حوزه‌ها به شکل جدی انجام شد و خوشبختانه وضعیت تحت کنترل قرار گرفت.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار فرهنگ