پلیس پیشگیری پایتخت خبر داد؛
دستگیری سارقین مجتمع اساتید تهران بعد از حمله صهیونیستها
جامعه
107964

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت با اشاره به دستگیری سه سارق در غرب تهران گفت: این متهمان در هنگام سرقت دستگیر و از آنها اموال مسروقه کشف شد.
ایران آنلاین: سرهنگ افشاری در این خصوص گفت: با توجه به تخلیه مجتمع مسکونی اساتید به دلیل حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی و باقی ماندن اموال ساکنین در محل، تیم عملیات کلانتری برای حفظ و نگهداری اموال شهروندان مبادرت به گشتزنیهای محسوس و نامحسوس و همچنین رصد و پایش محل کردند که در حین گشتزنی مشاهده شد سه سارق در محل حضور داشته و در حال سرقت اموال ساکن هستند.
به گزارش تسنیم، وی افزود: بلافاصله ماموران برای دستگیری آنان وارد عمل شده که متهمان با مشاهده پلیس متواری شدند اما در کسری از ثانیه هر سه دستگیر و راهی کلانتری شدند.
سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: در بازرسی از متهمان ۲ رشته دستبند؛ ۲ گوشواره؛ یک رشته گردنبند؛ انگشتر و اقلامی دیگر کشف و ضبط که به همراه پرونده به دادسرا ارجاع شد.
گفتنی است، متهمان به جرم خود اعتراف و هر سه برای رسیدگی قضایی به دادسرا معرفی شدند.
انتهای پیام/