یورش صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی

جهان

108413
یورش صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی

شهرک‌‌نشینان صهیونیست بار دیگر به مسجد الاقصی یورش برده و اقدامات تحریک‌آمیز علیه فلسطینیان کردند.

 

ایران آنلاین: منابع خبری فلسطین امروز پنجشنبه گزارش دادند که شهرک‌نشینان صهیونیست صبح امروز با حمایت پلیس اشغالگر به مسجدالاقصی تعرض کردند.

به گزارش تسنیم، اداره اوقاف اسلامی فلسطین نیز اعلام کرد: اشغالگران تجاوزات خود را به اماکن مقدس در اراضی فلسطین، به ویژه مسجد الاقصی و حرم ابراهیمی تشدید کرده‌اند.

اداره اوقاف اسلامی فلسطین در ادامه افزود: بیش از 25 مورد یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی را در یک ماه اخیر ثبت کرده‌ایم.

از سوی دیگر، رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که مقامات رژیم اشغالگر صهیونیستی ممنوعیت‌های بسیار شدیدی علیه فلسطینی‌ها در مسجدالاقصی و نیز قدس اعمال کرده‌اند و پروژه توطئه‌آمیز اخراج فلسطینی‌ها از قدس با شدت ادامه دارد.

پیش‌تر «خضر المشایح» نویسنده و تحلیلگر فلسطینی (در تاریخ یکم تیرماه) هشدار داد که اشغالگران توانسته‌اند تقسیم زمانی و مکانی را در محوطه‌های مسجد الاقصی اعمال کنند، آنها طرح‌های یهودی سازی دارند و برای اجرای پروژه‌های خطرناک خود در داخل این مکان مقدس تلاش می‌کنند.

وی افزود: مسجدالاقصی اساس درگیری با اشغالگران بوده و بی‌تفاوتی عربی و بین‌المللی در خصوص آن موجب انجام اقدامات متجاوزانه اشغالگران در داخل این مکان مقدس شده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان