شهردار هیروشیما: ترامپ واقعیت بمباران اتمی را درک نمی‌کند

جهان

108486
شهردار هیروشیما: ترامپ واقعیت بمباران اتمی را درک نمی‌کند

در ادامه واکنش مقامات و مردم ژاپن به اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا شهردار هیروشیما بیان کرد که دونالد ترامپ واقعیت بمباران اتمی را درک نمی کند.

ایران آنلاین: از نشریه هیل، کازومی ماتسویی پس از آنکه ترامپ حملات تروریستی و تجاوزکارانه آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران را با بمباران هیروشیما و ناگازاکی در سال ۱۹۴۵ مقایسه کرد، ترامپ را تشویق کرد تا برای درک تأثیر جنگ هسته‌ای از این شهر بازدید کند.
 
به گزارش ایرنا، این حمله هوایی که در طول جنگ جهانی دوم در یک بازه زمانی سه روزه انجام شد، در مجموع منجر به کشته شدند ۲۱۴ هزار نفر و اثرات نامطلوب طولانی مدت بر سلامت جامعه اطراف شد.
 
ماتسویی به خبرنگاران گفت: به نظر من رئیس جمهور آمریکا واقعیت بمباران اتمی را که در صورت استفاده، جان بسیاری از شهروندان بی‌گناه را صرف نظر از دوست یا دشمن بودن آنها می‌گیرد و بقای نژاد بشر را تهدید می‌کند، به طور کامل درک نمی‌کند.
 
وی افزود: امیدوارم رئیس جمهور آمریکا از منطقه بمباران شده بازدید می‌کرد تا واقعیت بمباران اتمی را ببیند و روح هیروشیما را حس کند و سپس اظهار نظر کند.

انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان