توصیه معاون وزیر فرهنگ برای حفظ اتحاد؛ به مطالبات مردم واکنش مثبت نشان دهیم
فرهنگ
108624

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ در پستی در فضای مجازی نوشت: اگر میخواهیم موج اتحاد اخیر مردم فروکش نکند، باید به مطالبات آنان واکنش مثبت نشان داده شود.
ایران آنلاین: حسین انتظامی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ درباره حفظ اتحاد مردم در شبکه ایکس مطلبی را منتشر کرد و نوشت: اگر میخواهیم موج اتحاد اخیر مردم فروکش نکند به مطالبات آنان واکنش مثبت نشان داده شود: حذف مداخلات حکومتی در زندگی عُرفی، تسهیل امور در مراکز اداری و برخورد سریالی با مدیران فاسد. نه آن که در همچنان بر پاشنهی قبلی بچرخد.
به گزارش ایرنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز هفته گذشته در پستی در فضای مجازی با اشاره به «شکوه همبستگی ملی در تشییع شهدای اقتدار»، نوشت: قدردان همبستگی ملت ایران با هر عقیده و سلیقه باشیم.
سیدعباس صالحی در پستی در شبکه ایکس نوشت: تشییع شهدای اقتدار ایران در تهران، شکوه دیگر از همبستگی ایرانیان بود. سلاح کارگشا و نقطه زن میدان و زبان قاطع و نافذ دیپلماسی، این گونه حضورهای مردمی است.
انتهای پیام/