ارتش پاکستان: حمایت ما از ایران اصولی و مطابق با قوانین بین‌الملل بود

جهان

109282
ارتش پاکستان: حمایت ما از ایران اصولی و مطابق با قوانین بین‌الملل بود

سخنگوی ارتش پاکستان در بحبوحه تشدید تنش‌های منطقه‌ای ضمن تاکید بر توانمندی‌های دفاعی و حفاظت کامل از دارایی‌های اتمی کشورش گفت: جمهوری اسلامی ایران کشور دوست و برادر ما است و حمایت ما از تهران در طول درگیری‌های اخیر بر مبنای سیاست اصولی و مطابق با منشور سازمان ملل و قوانین بین‌المللی بوده است.

ایران آنلاین: سپهبد احمد شریف چودری طی مصاحبه‌ای با الجزیره اظهار داشت که پاکستان به توانایی‌های دفاعی خود و تعادل قدرت منطقه‌ای اطمینان کامل دارد و هیچ کس جرأت هدف قرار دادن دارایی های اتمی ما را ندارد.

وی تاکید کرد: برنامه های هسته‌ای پاکستان کاملاً محافظت شده است و هیچ طرفی از جمله اسرائیل نمی‌تواند بدون مواجهه با یک عامل بازدارنده قاطع ما، آن را هدف قرار دهد.

سخنگوی ارتش پاکستان پیرامون تحولات منطقه‌ای ناشی از تجاوزات رژیم اسرائیل به ایران نیز گفت: جمهوری اسلامی ایران کشور دوست، برادر و همسایه مسلمان ما است که با یکدیگر قرابت‌های فرهنگی و دینی داریم.

وی تاکید کرد: حمایت های پاکستان از ایران در طول جنگ ۱۲ روزه بر مبنای مواضع اصولی و مطابق با منشور سازمان ملل، قوانین بین‌المللی از جمله قوانین جنگ بوده است‌.

این مقام ارشد نظامی پاکستان با اشاره به درگیری اخیر کشورش با هند گفت که برنامه‌های اتمی پاکستان کاملاً محافظت شده است و هیچ طرفی از جمله اسرائیل نمی‌تواند بدون مواجهه با یک عامل بازدارنده قاطع، آن را هدف قرار دهد.

ژنرال احمد شریف ابراز اطمینان کرد که قابلیت‌های هسته‌ای پاکستان غیرقابل نفوذ است و همه سناریوهای ممکن در چارچوب بازدارندگی جامع نظامی و اطلاعاتی برای آن در نظر گرفته می‌شوند.

الجزیره در گزارش خود نوشت: در بحبوحه تشدید تنش‌های منطقه‌ای و نشانه‌های فزاینده دخالت خارجی در امور داخلی پاکستان، نهاد نظامی این کشور موضع روشنی در مورد آنچه که آن را "توطئه سیستماتیک هند" برای بی‌ثبات کردن کشور با حمایت از جنبش‌های جدایی‌طلب و انجام حملات علیه نیروهای مسلح و اهداف پاکستانی می‌نامد، اتخاذ کرده است.

در این گزارش آمده است: اظهارات کنونی سخنگوی ارتش پاکستان پس از بمب‌گذاری روز هفتم تیرماه امسال در وزیرستان شمالی که توسط گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان (TTP) انجام شد و منجر به جان باختن ۱۶ نظامی و زخمی شدن بیش از ۲۰ نفر از جمله غیرنظامیان شد، عنوان می شود.

اسلام‌آباد متعاقباً هند را به دست داشتن در این حمله و حمایت و تأمین مالی بمب‌گذاری‌ها و عملیات خرابکارانه در پاکستان متهم کرد. در عین حال دهلی‌نو این اتهام همسایه غربی خود را رد کرد.

به گفته رهبری ارتش پاکستان، این حادثه توجه را دوباره به تنش بین دو کشور مسلح به سلاح هسته‌ای و نقش دهلی نو در دامن زدن به عملیات شبه‌نظامیان در داخل خاک پاکستان معطوف کرده است.

به گزارش ایرنا، با اوج گرفتن تنش میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو پس از حادثه تیراندازی در منطقه پهلگام هند در دوم اردیبهشت امسال، درگیری‌ها نظامی میان ۲ همسایه جنوب آسیا رخ داد و بعد از چند روز حملات متقابل، وزیران خارجه هند و پاکستان ۲۰ اردیبهشت ماه (۱۰ می) اعلام کردند آنان بر سر اجرای فوری «آتش‌بس کامل و توقف اقدامات نظامی» به تفاهم رسیده‌اند.

پاکستان مدعی است که در اقدام مقابله جویانه علیه حمله هند در بامداد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت (۷ مه) توانسته ۶ جنگنده هندی از جمله ۳ فروند جت فرانسوی رافال را سرنگون و در عملیات نظامی خود در پاسخ به حمله هند ۲ سیستم دفاعی اس-۴۰۰ را منهدم کرده و در تمامی این مراحل از جنگنده های بومی خود موسوم به "جی. اف-۱۷" و جنگنده چینی جی. ۱۰-سی استفاده کرده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان