سازمان اورژانس تهران خبر داد؛
۷ مصدوم در پی انفجار گاز در چیتگر/ بیاحتیاطی مالک، علت حادثه
جامعه
109418

انفجار گاز در یکی از طبقات یک برج در چیتگر باعث مصدومیت چند نفر شد اما حادثه تلفات جانی نداشته است و اعضای خانواده توسط همسایگان به مراکز درمانی منتقل شدند.
ایران آنلاین: شروین تبریزی سخنگوی سازمان اورژانس تهران دراین باره اظهار کرد: ساعتی قبل در خصوص وقوع حادثه انفجاری در محدوده دریاچه چیتگر اطلاعرسانی شد.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: در همین راستا پنج دستگاه خودرو آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.
به گفته وی، این حادثه به دلیل انفجار گاز رخ داده است.
تبریزی در پایان گفت: این حادثه ۷ تن مصدوم برجای گذاشت که پس از انجام اقدامات اولیه به مراکز درمانی اعزام شدند.
به گزارش ایسنا، همچنین ملکی سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در این باره اعلام کرد: انفجار گاز در یکی از طبقات برج پامچال چیتگر باعث تخریب یک آپارتمان و آسیب به خانۀ مجاورش شد که اعضای خانواده توسط همسایگان به مراکز درمانی منتقل شدند.
به گفته ملکی، این ساختمان از روز گذشته مجهز به گاز شهری شده و پیش از این از کپسول استفاده میشده است.
همچنین مرکز رسانه قوهقضائیههم اعلام کرد که انفجار در برج چیتگر به دلیل بیاحتیاطی مالک در نشت و تجمع گاز بوده است و هیچ ارتباطی با اقدامات تروریستی ندارد.
این گزارش حاکیست این انفجار هیچ تلفات جانی نداشته است.
انتهای پیام/