کره جنوبی، آمریکا و ژاپن رزمایش هوایی مشترک برگزار کردند

جهان

109497
کره جنوبی، آمریکا و ژاپن رزمایش هوایی مشترک برگزار کردند

وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد که این کشور به همراه آمریکا و ژاپن امروز، جمعه، رزمایش هوایی مشترک در حریم هوایی بین‌المللی نزدیک جزیره «ججو» در جنوب غربی کره جنوبی برگزار کردند.

ایران آنلاین: به نقل از آناتولی، در این رزمایش، یک فروند بمب‌افکن استراتژیک B-۵۲H آمریکایی برای نخستین بار در سال ۲۰۲۵ در منطقه شبه‌جزیره کره به کار گرفته شد؛ همچنین جنگنده های اف۱۶ کره جنوبی و اف۲ ژاپن در این تمرین نظامی شرکت داشتند.
 
به گزارش ایرنا، این رزمایش در ادامه تمرینات هوایی مشترکی بود که پیشتر در دوره دولت جدید کره جنوبی به ریاست‌جمهوری «لی جائه-میونگ» برگزار شده بود.
 
وزارت دفاع کره جنوبی در بیانیه‌ای تاکید کرد: «بر اساس هماهنگی نزدیک، سه کشور برای بازدارندگی و واکنش مشترک در برابر تهدیدات کره شمالی به همکاری خود و در عین حال به آموزش‌های سه جانبه ادامه خواهند داد.»
 
همزمان با برگزاری این رزمایش، روسای ستاد مشترک ارتش‌های سه کشور در سئول گرد هم آمدند تا ضمن بررسی وضعیت امنیتی منطقه، راهکارهای تقویت همکاری امنیتی سه‌جانبه را مورد بحث و بررسی قرار دهند.
 
ژنرال «دن کین»، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، در این نشست با حضور همتاهای خود از کشورهای کره جنوبی و ژاپن بر لزوم تقویت همکاری امنیتی میان کره جنوبی، آمریکا و ژاپن در مقابل تهدیدات نظامی بالقوه چین و کره شمالی تاکید کرد.
 
کین گفت: «تمرکز ما در ایالات متحده همچنان بر ایجاد مجدد بازدارندگی است و انجام این کار نیازمند همکاری سه جانبه بین سه کشور است.»
 
او افزود: «جمهوری دموکراتیک خلق کره (DPRK) و چین در حال انجام یک برنامه نظامی بی‌سابقه برای پیشبرد اهداف خود هستند.»
 
به گزارش ایرنا، ژاپن و آمریکا از سال ۱۹۸۶ اقدامات مشترکی را آغاز و رزمایش های «لبه تیز» و «شمشیر برّان» را به طور متناوب برگزار کرده اند.
 
دولت چین در سالهای گذشته بارها به برگزاری چنین رزمایش هایی از سوی کشورهای شرق آسیا، اعتراض و برگزاری چنین تمریناتی را خطری برای صلح و امنیت منطقه اعلام کرده است.

انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان