اعتراض فدراسیون فوتبال به کارت زرد قنبری؛

کاپیتان تیم ملی بانوان در آستانه محرومیت؟

ورزش

109598
کاپیتان تیم ملی بانوان در آستانه محرومیت؟

فدراسیون فوتبال ایران به کارت زرد زهرا قنبری در مرحله انتخابی جام ملت‌های آسیا اعتراض کرد.

گروه ورزشی:  کاپیتان تیم ملی فوتبال بانوان ایران در دقیقه ۸۷ دیدار ایران – سنگاپور در مرحله انتخابی جام ملت‌ها گل چهارم را وارد دروازه حریف کرد تا پیروزی چهار برصفر تیم ملی تثبیت شود ولی نشان دادن پیراهنی با تصویر ی از چهره پدرش، هنگام شادی گل، کارت زردی را برای او به همراه داشت. کارت زردی که آینده صعود تیم ملی را در معرض خطر قرار می‌دهد. 

چرا که با دریافت یک کارت زرد دیگر، قنبری از همراهی تیم ملی در بازی سوم محروم خواهد ماند. البته طبق قوانین، زمانی که فوتبالیستی پیراهنش را از تن خارج کند، باید با کارت زرد جریمه شود اما در این صحنه چنین اتفاقی رخ نداده به همین دلیل فدراسیون امیدوار است با اعتراض به این مسأله کارت زرد قنبری پاک شود تا خطر محرومیت او را تهدید نکند.

مرضیه جعفری، سرمربی تیم ملی اخطار قنبری را اشتباه مسلم داور می‌داند و می‌گوید: «اولاً قنبری لباس خود را درنیاورد و تنها پیراهنش را بالا برد و برای زمان کوتاه تصویر پدرش را نشان داد. لباس او حتی روی سرش کشیده نشد. طبق قوانین این شادی گل جریمه کارت زرد ندارد. فدراسیون ایران به فیفا اعتراض کرد تا کارت زرد قنبری بخشیده شود. اگر اعتراض مورد قبول واقع نشود، خیلی نگران آن هستم که مبادا قنبری را به همین راحتی از دست بدهیم.»

ایران آنلاین
انتهای پیام/
دیدگاه ها