توافق علیاف با جولانی برای صادرات گاز به سوریه
جهان
109733

رئیسجمهور آذربایجان در دیدار با رئیس هیات حاکمه سوریه از اجرای پروژهای در آینده نزدیک برای صادرات گاز آذربایجان به سوریه خبر داد.
ایران آنلاین: «الهام علیاف» رئیسجمهور آذربایجان امروز شنبه در دیدار با «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریر الشام و رئیس هیات حاکمه سوریه در باکو گفت که گاز آذربایجان در آینده نزدیک به سوریه صادر خواهد شد.
به گزارش ایسنا، خبرگزاری آپا با انتشار این مطلب گزارش داد: اهمیت همکاری میان آذربایجان و سوریه، بهویژه در حوزه انرژی در این دیدار مورد توجه قرار گرفته و مطرح شد که سوریه در حال حاضر، با مشکل جدی انرژی مواجه است.
در همین راستا، تاکید شد که پروژهای برای صادر کردن گاز آذربایجان از ترکیه به سوریه در آینده نزدیک به اجرا درخواهد آمد و این امر به بهبود امنیت انرژی سوریه کمک خوهد کرد.
در این دیدار مطرح شد که آذربایجان قادر به کمک به احیای بخش انرژی سوریه است.
انتهای پیام/