درخواست دادستانی از مردم؛

دو قاتل خطرناک را شناسایی کنید + عکس

جامعه

111282
دو قاتل خطرناک را شناسایی کنید + عکس

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند از مردم، برای شناسایی متهمان متواری یک پرونده قتل عمد در این شهرستان درخواست همکاری کرد.

ایران آنلاین: محمد زارع، دادستان دادسرای عمومی و انقلاب دماوند گفت: مطابق با بندهای الف و ت ماده ۳۰۲ قانون آیین دادرسی کیفری و با نظر و دستور بازپرس شعبه دوم بازپرسی این دادسرا، تصاویر متهمان یک فقره قتل عمدی در این شهرستان برای انتشار در روزنامه ها، رسانه ها، فضای مجازی و جراید کثیرالانتشار برای شناسایی توسط مردم شریف منتشر می شود.

به گزارش همشهری آنلاین، وی گفت: متهمان قتل عمدی در پرونده شعبه دوم بازپرسی این دادسرا به هویت های معلوم هستند که با توجه به متواری بودن آنان، تصاویر نامبردگان به جهت جلوگیری از اطاله دادرسی و تضییع حقوق شکات و بهره مندی از همکاری مردم شریف منتشر می شود.

زارع از مردم خواست تا در صورت شناسایی متهمان و یا اطلاع از محل اختفای آنان، مراتب را به مراجع انتظامی و یا قضایی اطلاع دهند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه