اورسجی مطرح کرد:

کار سخت زنان کبدی‌کار ایران مقابل هندوستان

ورزش

112786
کار سخت زنان کبدی‌کار ایران مقابل هندوستان

رئیس فدراسیون کبدی گفت: حضور بازیکنان هندی در ترکیب تیم‌های اروپایی، کار تیم ملی کبدی بانوان را در پیکارهای قهرمانی جهان سخت کرده است.

ایران آنلاین:  عباس اورسجی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا درباره اعزام تیم ملی کبدی بانوان به مسابقات جهانی هند، اظهار داشت: آخر این هفته تیم ملی به هند اعزام می‌شود. به هر جهت دختران ما روی سکو می‌روند اما بحث رنگ مدال مطرح است و کار سختی دارند زیرا در ترکیب تیم‌هایی همچون انگلیس و ایتالیا بازیکنان هندی حضور دارند و به همین دلیل دختران ما کار آسانی ندارند.

به گزارش ایرنا، وی افزود: تیم ملی کبدی بانوان جوان است و چند بازیکن باتجربه را نسبت به مسابقات قهرمانی آسیا به تیم ملی اضافه کردیم تا در این رقابت‌ها به تعادل نسبی برسیم. تمام این برنامه‌ها به این سمت می‌روند که بچه‌ها در مرحله آزمون و خطا قرار گیرند و ضمن آنکه برنامه‌ریزی خوبی برای بازی‌های آسیایی ناگویا داریم. همچنین ۲ داور زن برای مسابقات قهرمانی جهان اعزام می‌کنیم.

پیکارهای کبدی قهرمانی بانوان جهان روزهای ۱۰ تا ۲۰ مرداد ماه در هند برگزار خواهد شد.

رئیس فدراسیون کبدی عنوان کرد: در مسابقات قهرمانی جهان ۱۶ تیم قدرتمند شرکت می‌کنند. این رقابت‌ها برای بانوان کشورمان بسیار سخت و سنگین است و محک جدی برای بازی‌ها آسیایی ناگویا خواهد بود.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش