مدیر عامل اتحادیه حمل‌ و نقل مسافر شهری کشور خبر داد؛

اختصاص ۱۱ هزار میلیارد تومان برای نوسازی ناوگان فرسوده

جامعه

120151
اختصاص ۱۱ هزار میلیارد تومان برای نوسازی ناوگان فرسوده

مدیر عامل اتحادیه حمل‌ونقل مسافر شهری کشور با اشاره به وضعیت بحرانی ناوگان اتوبوسرانی گفت: ۱۱ هزار میلیارد تومان برای نوسازی ناوگان فرسوده اختصاص یافت.

ایران آنلاین: مسعود کاظمی در نشستی که با ۲۹ شهرداری متقاضی خرید اتوبوس برای حل مهم‌ترین مشکل مدیریت شهری و تأمین ناوگان اتوبوسرانی شهرداری‌های کشور و توسعه حمل‌ و نقل عمومی در سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد، تأکید کرد: تأمین منابع مالی، تدوین استانداردها و ایجاد یک اکوسیستم پایدار، سه رکن اصلی برنامه‌های اتحادیه برای نوسازی، توسعه و بازسازی ناوگان اتوبوسرانی است،

به گزارش ایسنا، وی با تشریح وضعیت فعلی ناوگان اتوبوسرانی کشور، گفت: متأسفانه در حال حاضر حدود ۷۰ درصد ناوگان اتوبوسرانی کشور با میانگین سنی بالای ۱۵ سال، فرسوده است. این آمار نشان‌دهنده یک بحران جدی در حوزه حمل‌ و نقل عمومی است. علاوه بر این، تعداد ناوگان از ۲۴ هزار دستگاه در سال ۱۳۹۲ به نصف کاهش یافته که فشار مضاعفی را بر شهرهای کشور وارد کرده است.

مدیر عامل اتحادیه حمل‌ و نقل مسافر شهری کشور در ادامه به تأمین منابع مالی برای حل این مشکل اشاره کرد و افزود: با هماهنگی‌های انجام‌شده با سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و رایزنی با دو بانک، مبلغ ۱۱ هزار میلیارد تومان برای خرید تجمیعی اتوبوس در نظر گرفته شده است. این مبلغ از طریق اوراق مشارکت تأمین خواهد شد و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها ۲۵ درصد از آن را به صورت کمک مالی تأمین خواهد کرد. همچنین ۲۵ درصد تسهیلات بانکی و ۲۵ درصد فروش املاک سهل‌البیع شهرداری‌ها نیز برای پیشبرد این طرح استفاده می‌کنیم.

وی به چالش‌های خرید اتوبوس‌های برقی نیز اشاره کرد و افزود: برخی شهرداری‌ها بدون تأیید کمیته فنی اقدام به خرید اتوبوس‌های برقی کرده‌اند که متاسفانه این اتوبوس‌ها به پیمایش مورد انتظار (۲۵۰ کیلومتر) نرسیده‌اند و پس از بهره‌برداری با مشکلات فنی روبه‌رو شده‌اند. این موضوع باعث نارضایتی و اتلاف منابع شده است و ما با به‌روزرسانی مشخصات فنی، در تلاشیم تا از تکرار این تجربیات تلخ جلوگیری کنیم.

مدیر عامل اتحادیه حمل‌ونقل مسافر شهری کشور درباره مشکلات تولید و واردات نیز توضیح داد: با توجه به تحریم‌ها، امکان واردات اتوبوس‌هایی با فناوری اروپایی وجود ندارد و تولیدکنندگان داخلی مجبور به استفاده از قوای محرکه چینی بدون سابقه در کشور شده‌اند. ما در حال ارزیابی دقیق توان تولیدکنندگان داخلی هستیم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه