معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛

آغاز سال تحصیلی با جشن شکوفه‌ها/ ارتقای کیفیت آموزش در مدارس دولتی با تغییر روش‌های تدریس

جامعه

120476
آغاز سال تحصیلی با جشن شکوفه‌ها/ ارتقای کیفیت آموزش در مدارس دولتی با تغییر روش‌های تدریس

رضوان حکیم‌زاده از آمادگی کامل مدارس برای آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: برنامه‌های ویژه‌ای برای ایجاد محیط یادگیری شاد و ارتقای کیفیت آموزش تدارک دیده شده است.

ایران آنلاین: معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: در دستورالعمل‌های ارسالی تأکید شده است که نخستین روز مدرسه متناسب با سن دانش‌آموزان و در فضایی گرم و پذیرنده برگزار شود تا خاطره‌ای خوش در ذهن آنان باقی بماند. همچنین با توجه به همزمانی با هفته دفاع مقدس و دفاع مقدس ۱۲ روزه، یادمان شهدای دانش‌آموز در مدارس برپا خواهد شد و برنامه‌هایی چون همخوانی سرود ملی و به اهتزاز درآوردن پرچم جمهوری اسلامی برای پاسداشت هویت ملی اجرا خواهد شد.

به گزارش مهر، معاون آموزش ابتدایی با اشاره به اهتمام ویژه رئیس‌جمهور به موضوع آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: دو محور اساسی در این دوره پیگیری می‌شود؛ یکی محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی با تعریف ۷۴۰۰ پروژه که بیش از ۲۰۰۰ مورد آن امسال آماده بهره‌برداری است و دیگری ارتقای کیفیت آموزش در مدارس دولتی با تغییر روش‌های تدریس و محیط یادگیری.

حکیم‌زاده درباره برنامه‌های «نرم‌افزاری» و توانمندسازی معلمان گفت: طرح ملی “توانا” در سه مرحله اجرا شد که شامل تربیت مدرسان کشوری، آموزش استانی و آموزش منطقه‌ای برای معلمان و مدیران مدارس بود. این آموزش‌ها سه بخش اصلی را پوشش می‌دهد: استفاده از روش‌های فعال تدریس و کارگروهی، مهارت‌های ایجاد محیط مثبت یادگیری، و کاربست فناوری‌ها متناسب با تحولات عصر هوش مصنوعی.

وی ادامه داد: راه‌اندازی سامانه اجتماعات یادگیری از بهمن‌ماه امسال، بستر تبادل تجربه میان بیش از ۳۲۰ هزار معلم و مدیر را فراهم کرده که تاکنون بیش از ۵۴ هزار محتوای آموزشی در آن تولید و منتشر شده است. همچنین جشنواره روش‌های آموزش برگزار شد که مرحله پایانی آن هفته گذشته با حضور رئیس‌جمهور انجام گرفت.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه