رئیس پلیس راه مازندران:

ترافیک در محورهای هراز و کندوان به‌طور مقطعی پرحجم است

جامعه

120504
ترافیک در محورهای هراز و کندوان به‌طور مقطعی پرحجم است

سرهنگ هادی عبادی با اشاره به ترافیک مقطعی پرحجم راه‌های مواصلاتی استان از لغزندگی جاده‌های شمالی در پی بارش‌های شدید خبر داد.

ایران آنلاینرئیس پلیس راه مازندران از برقراری تردد در تمامی جاده‌های شمالی خبر داد و اظهار داشت: ترافیک در محورهای هراز و کندوان به‌طور مقطعی پرحجم است.

به گزارش تسنیم، وی افزود: ترافیک در محورهای سوادکوه و کیاسر نیز عادی و روان گزارش می‌شود.

رئیس پلیس راه مازندران گفت: اعمال محدودیت‌های ترافیکی طبق دستورالعمل از ساعتی پیش در محورهای کندوان و هراز به اتمام رسیده و تردد به‌حالت رفت و برگشت انجام می‌شود.

وی از لغزندگی سطح راه‌های مواصلاتی استان در پی بارندگی شدید خبر داد و تاکید کرد: با توجه به هشدار هواشناسی در روزهای پایانی فصل تابستان مسافران فعلا از سفرهای غیرضروری امتناع کنند.

عبادی با بیان اینکه رانندگان و مسافران در صورت تردد با رعایت سرعت مطمئنه حرکت کنند، ‌یادآور شد: همچنین از توقف در مسیرهای حادثه‌خیز و مناطق پرخطر ریزش سنگ در محورهای کوهستانی پرهیز کنند.

رئیس پلیس راه مازندران اضافه کرد: به رانندگان توصیه می‌شود توجه کافی به جلو داشته و از سرعت و سبقت غیرمجاز خودداری کنند تا سفری خوبی را پشت‌سر بگذرانند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه