گزارشگر اماراتی مدعی برگشت فرهاد مجیدی به استقلال شد؛
«فرهاد» به خانه باز میگردد؟
ورزش
120840
فرهاد مجیدی همراه با البطائح یک ساعت قبل از توقف استقلال، با یک گل بازی را به الوصل واگذار کرد تا او هم مانند ریکاردو ساپینتو روزهای سخت و پرچالشی را سپری کند.
ایران آنلاین: در رابطه با فرهاد و پیوستنش به استقلال طی روزهای قبل از عقد قرارداد با ریکاردو ساپینتو بحثهایی مطرح بود و حالا دوباره اسم او در فضای مجازی به عنوان یکی از گزینههای مد نظر هواداران استقلال مطرح شده است. در این میان گزارشگر تلویزیون امارات دقایقی پس از ناکامی خانگی البطائح ادعای عجیبی را مطرح کرد و گفت:
مجیدی فصل را متزلزل شروع کرده و نتوانسته انتظارات را برآورده کند. البته هنوز هیچ بیانیهای از طرف باشگاه مبنی بر قطع همکاری با او صادر نشده ولی اگر روند اینطوری ادامه پیدا کند و تیم مورد علاقهاش یعنی استقلال نیز نتواند از بحران خارج شود، بعید نیست مجیدی در صورت قطع همکاری با البطائح، مسافر تهران شود و به جای ریکاردو ساپینتو هدایت استقلال را بر عهده بگیرد!
البته خود فرهاد مجیدی طی روزهای گذشته اصلاً به این شایعه واکنش نشان نداده و کادر مدیریتی باشگاه استقلال نیز مدعیاند که بعد از ناکامی مقابل الوصل، مذاکرهای با او انجام ندادهاند. این نکته را هم فراموش نکنیم که تا وقتی مجیدی در امارات تیم داشته باشد، خیلی خیلی بعید است که دوباره به فوتبال ایران بازگردد اما داستان استقلال برای فرهاد همیشه متفاوت است.
انتهای پیام/