وضعیت چهار مدعی لیگ برتر؛

تراکتور امیدوار، استقلال و سپاهان سردرگم، پرسپولیس زیر فشار

ورزش

120986
تراکتور امیدوار، استقلال و سپاهان سردرگم، پرسپولیس زیر فشار

لیگ برتر فوتبال ایران در حالی هفته‌های ابتدایی خود را پشت سر می‌گذارد که چهار تیم مدعی سنتی یعنی تراکتور، استقلال، سپاهان و پرسپولیس شرایطی متفاوت اما اغلب پرچالش را تجربه می‌کنند.

محمدرضا رحیم‌پور _ گروه ورزشی:  بررسی این تیم‌ها نشان می‌دهد هنوز هیچ‌یک از آنها به نقطه اطمینان هواداران نرسیده‌اند و مشکلات جدی در ساختار فنی و مدیریتی دارند.

سپاهان؛ شروعی دور از انتظار

محرم نویدکیا پس از بازگشت به نیمکت سپاهان روزهای سختی را سپری می‌کند. تیم او در پنج بازی ابتدایی لیگ طعم پیروزی را نچشیده و در لیگ قهرمانان آسیا ۲ هم مقابل الحسین اردن شکست خورد. مشکلات اصلی سپاهان کاهش دوندگی بازیکنان و افت انگیزه بعضی بازیکنان کلیدی است؛ مسائلی که کارشناسان آن را نشانه بحران در رختکن تیم می‌دانند. طلایی‌پوشان در سه بازی اخیر فقط دو امتیاز گرفته‌اند و در رده چهاردهم جدول جای دارند.

پرسپولیس؛ آتشفشان خاموش

پرسپولیس نیز شرایطی مشابه دیگر مدعیان دارد. این تیم با ۶ امتیاز در رده ششم جدول است و نمایش‌های اخیرش هواداران را ناامید کرده است. تساوی بدون گل مقابل چادرملو نمونه‌ای از بازی‌هایی بود که باعث انتقاد شدید از کادر فنی شد. سرمربی پرسپولیس با تغییرات تاکتیکی عجیب مانند استفاده از محمد خدابنده‌لو در پست وینگر راست و فرشاد احمدزاده در دفاع چپ، بیش از گذشته زیر ذره‌بین رفته است. جدایی سردار دورسون، مهاجم گلزن ترکیه‌ای، خشم هواداران را برانگیخته و بسیاری این تصمیم را نماد ضعف مدیریتی می‌دانند. به نظر می‌رسد ادامه این روند می‌تواند جایگاه نیمکت پرسپولیس را به خطر بیندازد.

چهارمدعی بزرگ لیگ هنوز فاصله زیادی تا آرامش دارند. تراکتورامیدوار است با گذر زمان هماهنگی کامل را به دست آورد. استقلال باید از بحران روحی و فنی خارج شود. سپاهان نیازمند شوک جدی برای بازگشت به مسیر پیروزی است و پرسپولیس درآستانه ورود به تنش شدید با هواداران قرار دارد. آنچه مسلم است، لیگ امسال با توجه به این شرایط آغاز شده و اگر بحران‌ها ادامه پیدا کند، مدعیان سنتی کار سختی برای رسیدن به قهرمانی خواهند داشت.

تراکتور؛ منطقی اما نه هنوز ششدانگ

مدافع قهرمانی لیگ برتر با وجود حفظ شاکله اصلی، هنوز به فرم ایده‌آل بازنگشته است. با اینکه بازیکنانی چون فرشاد فرجی و مهرداد محمدی به تیم اضافه شده‌اند اما هماهنگی کامل نیازمند زمان بیشتری است. تراکتور با ۷ امتیاز صدرنشین موقت لیگ است، اما به نظر کارشناسان برخی بازیکنان  از نظر  بدنی آماده نیستند. با این حال سبک بازی تیم تبریزی همچنان منظم و برنامه‌ریزی شده به نظر می‌رسد و ثبات کادر فنی باعث شده انتقادات زیادی متوجه سرخ‌پوشان نشود. مشکل اصلی این تیم کمبود شادابی نسبت به فصل گذشته است؛ موضوعی که می‌تواند در ادامه فصل تأثیرگذار باشد.

استقلال؛ صدای بلند زنگ خطر در تهران

آبی‌پوشان پایتخت تحت هدایت ریکاردو ساپینتو روزهای پرالتهابی را پشت سر می‌گذارند. استقلال تنها ۵ امتیاز از ۴ بازی گرفته و در رتبه هشتم جدول ایستاده است. شکست سنگین ۷ بر ۱ برابر الوصل امارات در لیگ قهرمانان آسیا ضربه بزرگی بود که نه تنها جایگاه تیم را متزلزل کرد بلکه اعتماد به نفس بازیکنان را هم خدشه‌دار ساخت. ساپینتو برای کنترل اوضاع حتی دو بازیکن تیم را به کمیته انضباطی معرفی کرد؛ اقدامی که به جای آرام کردن فضا، تنش‌ها را زیاد کرد. ضعف ساختاری در خط دفاعی و ناتوانی در استفاده از برتری عددی مقابل رقبا باعث شده استقلال نتواند نتایج دلخواه را بگیرد. با ادامه روند کنونی، بحران آبی‌ها جدی‌تر نیز خواهد شد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش