لژیونر زنان از خاتون بم و پرسپولیس جاماند

یکتایی همچنان دور از فوتبال ایران

ورزش

121056
یکتایی همچنان دور از فوتبال ایران

پنجره نقل‌وانتقالات تابستانه لیگ برتر فوتبال زنان بسته شد ولی خبری از بازگشت مریم یکتایی به لیگ برتر نیست.

پریسا غفاری – گروه ورزشی ایران آنلاین: هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان  از 21 شهریورماه آغاز  و  درحالی که جمعه‌شب هم دومین هفته از پیکارهای فصل جدید برگزار شد که پنجره نقل‌وانتقالات تابستانه دیروز به پایان خود رسید. در ایام فعالیت پنجره تابستانه جابه‌جایی‌های جذابی صورت گرفت؛ انتقال زهرا قنبری و زهرا خواجوی به ایستا البرز، پیوستن فاطمه عادلی به گل‌گهر سیرجان، حضور ثنا صادقی در پرسپولیس و البته انتقال روژین تمریان به خاتون.

اما یکی از خبرهای جذابی که در ایام نقل‌وانتقالات به میان آمد، بحث بازگشت مریم یکتایی به چرخه بازیکنان لیگ برتری بود؛ دروازه‌بان باتجربه فوتبال زنان که تجربه بازی برای بشکیتاش ترکیه را دارد. بحث حضور یکتایی در جمع بازیکنان پرسپولیس بود و دیگر تیم‌های مدعی از جمله خاتون بم و ملوان بندرانزلی هم در سودای جذب یکتایی بودند ولی سرانجام چنین اتفاقی در پنجره تابستانه رخ نداد.

یکتایی که فصل گذشته روزهای خوبی را در خط دروازه آمِداسپور و سپس بیلبری گذراند، شخصاً بی‌مِیل به حضور دوباره در لیگ برتر نبود اما قصد داشت تا در یک تیم مدعی کسب عنوان قهرمانی خودش را به چالش بکشد که در این مسیر، پیشنهادات وسوسه‌انگیزی هم به‌دست او رسید. بعد از استوری جنجالی رها یزدانی، دروازه‌بان خاتون که اعلام جدایی او از تیم بمی بود، زمزمه‌ها درباره بازگشت مریم یکتایی به لیگ برتر فوتبال زنان و حضور دوباره‌اش در خاتون بیشتر شد اما با مسئولان باشگاه خاتون به توافق نرسید و با توجه به قرارداد یزدانی با بمی‌ها، پروسه انتقال یکتایی با شکست مواجه شد. پیش از خاتون، پرسپولیسی‌ها مصرانه به دنبال جذب یکتایی بودند و مریم یکتایی هم علاقه ویژه‌اش به حضور در جمع سرخ‌پوشان را نشان داده بود که بعد از تغییر سرمربی تیم زنان پرسپولیس، پروژه انتقال او به جمع سرخ‌ها هم منتفی شد تا همچنان این گلر باتجربه تحت قرارداد بیلربی ترکیه باشد و در سوپرلیگ این کشور به میدان برود.

تنها خبر خوش ایرانی برای فوتبال زنان این است که مرضیه عفری تصمیم به دعوت او به اردوی تیم ملی دارد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش