در پی درگذشت مادر رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی
معاون اول رئیسجمهور به حداد عادل تسلیت گفت
دولت
121148
معاون اول رئیسجمهور در پیامی در پی درگذشت مادر «غلامعلی حداد عادل» رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی این ضایعه را به او تسلیت گفت.
ایران آنلاین: محمدرضا عارف در پیامی تسلیتی خطاب به غلامعلی حدادعادل نوشت: اندوه در گذشت مادر گرامیتان، موجب تأثر و تألم شد. آن بانوی والامقام که مظهر ایمان، ادب و پاکی بود پس از عمری بندگی خدا و خدمت به خلق، اینک جان به جان آفرین تسلیم کرده است. اطمینان دارم که لطف پروردگار متعال همیشه تسلی بخش جنابعالی و خانواده داغدار است.
به گزارش ایرنا از ریاست جمهوری، عارف در این پیام، ضمن تقدیم مراتب خالصانه به حدادعادل، خاندان مکرم او و همه ارادتمندان آن بانوی گرانقدر و نیکوکار برای آن مرحومه، مغفرت و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل از درگاه خداوند منان آرزو کرد.
انتهای پیام/