مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد:

مطب پزشک متخلف در یاسوج پلمب شد

جامعه

121338
مطب پزشک متخلف در یاسوج پلمب شد

سید حمزه لقمانی از محکومیت یک موسسه پزشکی غیرمجاز در یاسوج خبر داد.

ایران آنلاین: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به محکومیت یک موسسه پزشکی غیرمجاز، اظهار کرد: پرونده این موسسه که به دلیل نداشتن پروانه فعالیت و به‌کارگیری افراد فاقد صلاحیت تشکیل شده بود، در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی مرکز استان مورد رسیدگی قرار گرفت.

به گزارش تسنیم، وی افزود: شعبه پس از بررسی مستندات، اتهام انتسابی را محرز تشخیص داده و بر اساس مصوبه سران قوا، متخلف را علاوه بر جریمه نقدی و درج توبیخ در پرونده پزشکی، به تعطیلی این موسسه غیرمجاز محکوم کرد.

این پرونده با گزارش بازرسان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی پیرامون فعالیت غیرقانونی یک مرکز درمانی در یاسوج به تعزیرات حکومتی ارجاع شده بود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد همچنین از محکومیت ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریالی متصدی یک عمده‌فروشی برنج و پلمپ محل کسب وی در دهدشت خبر داد.

سید حمزه لقمانی گفت: پرونده گران‌فروشی ۷۰۰ کیسه برنج به ارزش ۳۴۰ میلیون ریال در شعبه اول بدوی رسیدگی به تخلفات صنفی تعزیرات حکومتی دهدشت بررسی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: شعبه با توجه به مستندات موجود و تأیید گران‌فروشی برنج، اتهام انتسابی را محرز دانسته و بر اساس مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، متخلف را علاوه بر پلمپ و تعطیلی ۵ روزه محل کسب، به پرداخت ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد."

لقمانی اشاره کرد که بازرسان اداره صمت شهرستان کهگیلویه این تخلف را در بازدید از یک عمده‌فروشی کشف کرده و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کرده بودند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از عفو معیاری با موافقت رهبر معظم انقلاب به تعداد ۲۱ نفر از محکومان این اداره کل به مناسبت ولادت پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) خبر داد.

 لقمانی تصریح کرد: به مناسبت ولادت پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق(ع) تعدادی از محبوسین تعزیرات حکومتی استان که در زندان تحمل حبس می نمودند مورد موافقت عفو معیاری رهبر معظم انقلاب قرار گرفتند.

وی افزود: در این عفو رهبر معظم انقلاب تعداد ۲۱ نفر از محکومان این اداره کل را مشمول عفو و تخفیف مجازات دانستند، که با دستور معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور برای اعمال به این اداره کل ابلاغ شد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه