تحریم‌های تازه اوکراین علیه روس‌ها و متحدانشان؛

چین، ترکیه، قزاقستان و سیشل میهمان تازه فهرست تحریم‌های کی‌یف

جهان

124181
چین، ترکیه، قزاقستان و سیشل میهمان تازه فهرست تحریم‌های کی‌یف

ریاست‌جمهوری اوکراین اعلام کرد که زلنسکی در جدیدترین فرمان خود، هفت شهروند روس از جمله مدیران ارشد شرکت‌های نظامی و معدنی را تحریم کرده است. همزمان، ۱۴ نهاد دیگر از روسیه، چین و چند کشور دیگر نیز به فهرست تحریم‌ها افزوده شده‌اند. این اقدامات در ادامه سیاست‌های همسو با غرب برای فشار بر مسکو صورت می‌گیرد.

ایران آنلاین: از تاس، پایگاه خبری ریاست‌ جمهوری اوکراین اعلام کرد که «ولادیمیر زلنسکی» در تازه‌ترین اقدام خود نام هفت شهروند روسی از جمله «پاول مارینیچف» مدیرعامل شرکت آلروسا و «سرگئی لوکین» مدیر کارخانه فشنگ‌سازی تولا را در فهرست تحریمی این کشور قرار داده است.

در همین حال نیز در میان ۱۴ شخصیت حقوقی (نهاد) تحریم‌شده، هفت شرکت روسی، چهار شرکت چینی نیز به فهرست تحریم‌ها افزوده شده‌اند. کی‌یف همچنین از هرکدام از کشورهای ترکیه، قزاقستان و جزایر سیشل، یک شرکت را تحریم کرده است.

به گزارش ایرنا، پایگاه خبری ریاست جمهوری اوکراین تصریح کرد که از ماه ژوئن سال جاری (تیرماه)، در راستای اقداماتی همسو با ایالات متحده، کانادا، انگلیس، ژاپن و اتحادیه اروپا، اوکراین نیز محدودیت‌هایی علیه ۲۸۱ شخصیت حقیقی و ۶۳۳ نهاد حقوقی اعمال کرده است.

خاطرنشان می‌شود که زلنسکی از آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ (اسفند ۱۴۰۰) به طور منظم فرمان‌هایی را در ارتباط با تحریم افراد و شرکت‌های روسی و همچنین شهروندان و مؤسسات سایر کشورها که اوکراین آن‌ها را به همکاری با روسیه یا تبلیغات ضد اوکراینی متهم می‌کند، صادر می‌کند.

فهرست این تحریم‌ها توسط وزارتخانه‌ها و نهادهای دولتی اوکراین تهیه و سپس توسط شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین تصویب می‌شود.

در همین حال نیز کی‌یف همواره در تلاش است تا کشورهای غربی را به گسترش تحریم‌ها علیه مسکو ترغیب کند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان