دختران والیبالیست در راه بحرین

با انگیزه برای درخشش در منامه

ورزش

124904
با انگیزه برای درخشش در منامه

تیم‌های ملی والیبال نوجوانان ایران، یک روز پیش از پرواز به منامه، آخرین تمرین خود را در حضور خبرنگاران برگزار کردند.

گروه ورزشی/ ایران آنلاین: بر اساس شرط اولیه کمیته ملی المپیک، تیم والیبال دختران زیر ۱۸ سال ایران در فهرست کاروان اعزامی به بحرین قرار نداشت، اما پس از قهرمانی تاریخی تیم ملی زنان ایران در رقابت‌های آسیای مرکزی، این تصمیم تغییر کرد. با پیگیری‌های فریبا محمدیان، معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و موافقت کمیته ملی المپیک، دختران نوجوان ایران در «دقیقه نود» به کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۵ بحرین اضافه شدند.
 دختران جوان ایران روز گذشته با انگیزه‌ای در حد المپیک تمرین کردند؛ جدیت و انرژی آنها همه را به درخشش‌شان در اولین تجربه آسیایی امیدوار کرد. لی دو هی، سرمربی تیم نیز از عملکرد شاگردانش ابراز رضایت دارد. او در این باره می‌گوید:« با آمادگی خوبی که تیم دارد، فکر می‌کنم بتوانیم نتیجه مطلوبی بگیریم. هدف من حضور تیم در میان چهار تیم برتر آسیاست.»
 در جریان این تمرین، سید میلاد تقوی، رئیس فدراسیون والیبال نیز به سالن آمد تا پیش از سفر با بازیکنان دیدار کند. او با ابراز حمایت، توقعات خود را از تیم مطرح و پیش از آن نیز پیگیر موضوع پاداش ملی‌پوشان شد. تقوی هم معتقد است، دختران ایران می‌توانند در بحرین در جمع چهار تیم برتر قرار بگیرند.
 پس از پایان تمرین تیم دختران، نوبت به تیم نوجوانان پسر زیر ۱۸ سال رسید. عادل غلامی، سرمربی این تیم، که پیش‌تر با شاگردانش عنوان چهارمی جهان را کسب کرده بود، در گفت‌وگو با خبرنگاران می‌گوید:« در ورزش هیچ‌وقت نباید قول مدال داد، اما این تیم باید نتیجه خوبی بگیرد تا حقانیت خود را ثابت کند و نشان دهد تیم بسیار باکیفیتی است.»
 تیم والیبال ساحلی‌ نیز در کنار تیم‌های دختران و پسران، امروز در اولین گروه، راهی بحرین می‌شوند و از یکشنبه هفته آینده، مسابقات خود را برابر رقبای آسیایی آغاز خواهند کرد. 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش