ایران بررسی کرد؛
کلاهبرداری ۳۰۰ میلیارد تومانی در بازار طلا
جامعه
126904
یکی از کسبه بازار طلا که با وعده پرداخت سود بالا ۳۰۰ میلیارد تومان از مردم کلاهبرداری کرده بود قبل از خروج از کشور دستگیر شد.
گروه حوادث: سردار محمد قنبری رئیس پلیس آگاهی فراجا، در تشریح این خبر اظهار کرد: «تحقیقات اولیه درباره پروندههای سرمایهگذاری در بازار طلا در یکی از استانهای غربی کشور نشان میداد که فردی با هویت معلوم از فعالان سابق بازار طلا، با وعده سود بالا اقدام به جذب سرمایه شهروندان کرده و پس از دریافت وجوه، به تعهدات خود عمل نکرده و متواری شده است. با اقدامات اطلاعاتی و همکاری مرزبانی، متهم در حین خروج غیرقانونی از کشور شناسایی و دستگیر شد و پس از طی مراحل قضایی، تحویل پلیس آگاهی شد و در تحقیقات تخصصی اعتراف کرد که با وعده پرداخت سود ۴۰ درصد، سرمایه ۵۲ شهروند را به مبلغ بیش از ۳ هزار میلیارد ریال جذب کرده و به دلیل نوسانات بازار و سودجویی، قادر به بازپرداخت آن نبوده است.»
وی با بیان اینکه از اعتماد به وعده سودهای غیرواقعی و بالا خودداری کنید زیرا این موارد نشانه کلاهبرداری است، در این خصوص به شهروندان توصیه کرد: «پیش از سرمایهگذاری صحت و اعتبار فرد یا مجموعه سرمایهگذار را بهدقت بررسی کنید و در صورت مشاهده فعالیت مشکوک، مراتب را با سامانه ۱۱۰ به پلیس آگاهی گزارش دهید.»
انتهای پیام/