نبیه بری: فرستاده آمریکا غلط بزرگی کرده است

جهان

135179
نبیه بری: فرستاده آمریکا غلط بزرگی کرده است

رئیس پارلمان لبنان گفت آنچه «تام باراک» فرستاده ویژه دولت آمریکا درباره الحاق لبنان به سوریه مطرح کرد، یک غلط بزرگ و کاملاً غیرقابل قبول است.

ایران آنلاین: «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان امروز در سخنانی در انجمن روزنامه نگاران لبنانی در خصوص قانون فعلی انتخابات در لبنان گفت: قانون فعلی انتخابات لازم‌الاجراست و مبنای برگزاری انتخابات آینده همین قانون است.

به گزارش المنار، وی افزود: ارتش لبنان ۹۰ درصد از مفاد توافق آتش‌بس در منطقه جنوبی لیتانی را اجرا کرده و بقیه را نیز تا پایان امسال تکمیل خواهد کرد.

بری گفت ما از طریق کمیته سازوکار (کمیته نظارت بر روند آتش بس)، در حال مذاکره بر سر اصول خاصی هستیم؛ از جمله عقب‌نشینی اسرائیل، استقرار ارتش و محدود کردن سلاح‌ها در جنوب لیتانی به ارتش.

رئیس پارلمان لبنان تصریح کرد آنچه «تام باراک» فرستاده ویژه دولت آمریکا درباره الحاق لبنان به سوریه گفت، یک غلط بزرگ و کاملاً غیرقابل قبول است.

تام باراک فرستاده ویژه آمریکا در امور لبنان و سوریه اخیرا در سخنانی خود در «نشست دوحه» از طرحی سخن گفته بود که هدف آن ادغام لبنان در ساختاری جدید با محوریت سوریه است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان