محمد شریعتمداری در مراسم رونمایی از اوراق مرابحه ارزی پتروشیمی بندر امام خبر داد:

افزایش ۴۰۰ میلیون دلاری درآمد ارزی سالانه پتروشیمی بندرامام با بهره‌برداری از طرح کلرآلکالی

اقتصاد

135303
افزایش ۴۰۰ میلیون دلاری درآمد ارزی سالانه پتروشیمی بندرامام با بهره‌برداری از طرح کلرآلکالی

محمد شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس در مراسم رونمایی از اوراق مرابحه ارزی «پتروشیمی بندر امام» و پیش‌فروش ارز صادراتی «بیدبلند خلیج‌فارس» با قدردانی از اقدام بانک مرکزی در ایجاد ابزارهای جدید تأمین مالی ارزی گفت: امروز مرحله جدید انتشار اوراق مرابحه ارزی برای پتروشیمی بندر امام انجام می‌شود و مقدمات پیش‌فروش ارز صادراتی نیز فراهم شده است که به‌زودی اجرا خواهد شد.

ایران آنلاین: محمد شریعتمداری مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس گفت: با این اقدام، ۵۰۰ میلیون دلار از ارزهای صادراتی شرکت‌های هلدینگ خلیج‌فارس در تأمین مالی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سپهدار انصاری‌نیک مدیرعامل پتروشیمی بندر امام نیز، این رویداد را نقطه آغاز فصل تازه‌ای در مسیر تأمین مالی ارزی پروژه‌های بزرگ صنعت پتروشیمی دانست و گفت: با توجه به نیاز حیاتی کشور به توسعه زنجیره تولید پلی‌وینیل‌کلراید، پتروشیمی بندر امام اجرای واحد تولید کلرآلکالی با ظرفیت سالانه ۳۳۰ هزار تن کاستیک و ۲۹۴ هزار تن گاز کلر را در دستور کار دارد. 

او خاطرنشان کرد: این پروژه با سرمایه‌گذاری بیش از ۳۷۰ میلیون دلار در حال اجراست و از ویژگی‌های شاخص آن، بهره‌برداری از دریاچه نمک اختصاصی به وسعت ۱۵۰۰ هکتار در محدوده سایت بندر امام است.

به گفته انصاری‌نیک، با بهره‌برداری از این طرح، محصول استراتژیک «کاستیک سودا» به سبد محصولات شرکت پتروشیمی بندرامام افزوده شده و ظرفیت کل تولید زنجیره کلر این شرکت به یک میلیون و ۲۸۰ هزار تن در سال خواهد رسید.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار اقتصاد