حاشیه جلسه دولت؛

ظفرقندی: سهم ارز دارویی افزایش می‌یابد

دولت

137126
ظفرقندی: سهم ارز دارویی افزایش می‌یابد

وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت: با پیگیری های انجام شده از طریق رییس کل بانک مرکزی و وزیر نفت، مقرر شد که میزان تخصیص و سهم ارز ترجیحی حوزه بهداشت و درمان به ویژه بخش دارو افزایش داده شود.

ایران آنلاین: دکتر محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه ۳ دی ماه ۱۴۰۴» هیات دولت در جمع خبرنگاران ، افزود: ارز ترجیحی براساس مصوبات و قوانین به حوزه بهداشت و درمان اختصاص داده می شود اما به دلیل کاهش درآمدهای ارزی، سهمیه تعیین شده برای این حوزه تامین نشده است و به همین دلیل یک عقب افتادگی از این منظر وجود دارد.

به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: البته با پیگیری و صحبت‌هایی انجام شده با رییس کل بانک مرکزی و وزیر نفت، قرار است که سهم ارز ترجیحی برای دارو افزایش داده شود تا به میزان تعیین شده، برسیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سئوالی در خصوص هزینه‌های درمان و دارو نیز گفت: قیمت دارو در کمیسیون مربوطه(کمیسیون قیمت گذاری) بررسی و محاسبه می شود و میزان حق بیمه و فرانشیز شرکت های بیمه نیز از همین طریق تعیین می شود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت