خبر خوش برای مسافران خطوط شلوغ؛

۳۵ اتوبوس دوکابین تازه نفس به تهران رسید

جامعه

138322
۳۵ اتوبوس دوکابین تازه نفس به تهران رسید

با ورود اتوبوس‌های جدید یوتانگ، خطوط پرتردد تندروی تهران نفس تازه می‌کشند؛ این ناوگان مدرن قرار است زمان سفر را کوتاه‌تر و کیفیت خدمات‌رسانی را ارتقا دهد.

ایران آنلاین: مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از ورود ۳۵ دستگاه اتوبوس دوکابین جدید به ناوگان تندروی تهران خبر داد و گفت: این اتوبوس‌ها پس از طی مراحل ترخیص، به صورت هدفمند در خطوط پرتردد تندروی ۱۰ و ۴ به کار گرفته خواهند شد.

به گزارش ایسنا، مهدی علیزاده با اشاره به ادامه روند نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی پایتخت، گفت: این اتوبوس‌های دوکابین ۱۸ متری دیزلی از برند یوتانگ، با هدف افزایش ظرفیت جابه‌جایی مسافران و کاهش ازدحام در مسیرهای پرتردد وارد کشور شده‌اند.

به گزارش روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، وی افزود: با توجه به حجم بالای تقاضای سفر در خطوط ۱۰ و ۴، برنامه‌ریزی شده است تا این ناوگان جدید پس از انتقال به تهران، در این دو خط تندرو مستقر شود تا تأثیر ملموسی در بهبود زمان سفر و کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان ایجاد کند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر ضرورت تسریع در ترخیص و بهره‌برداری از این اتوبوس‌ها تاکید کرد: اتوبوس‌های دوکابین جدید با برخورداری از امکانات به‌روز، نقش مؤثری در ارتقای سطح خدمات حمل‌ونقل عمومی و پاسخ‌گویی به نیازهای روزافزون مسافران خواهند داشت. بی تردید توسعه ناوگان تندرو و تمرکز بر خطوط پرتردد، یکی از اولویت‌های اصلی شرکت واحد برای بهبود وضعیت حمل‌ونقل عمومی پایتخت در ماه‌های پیش رو است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه