«شنبه ساعت ۱۰:۱۰ دقیقه» و «تلخاب» در تالار مولوی روی صحنه می‌روند

هنر

138386
«شنبه ساعت ۱۰:۱۰ دقیقه» و «تلخاب» در تالار مولوی روی صحنه می‌روند

نمایش‌های «شنبه ساعت ۱۰:۱۰ دقیقه» در تماشاخانه صحنه آبی و «تلخاب» در تالار مولوی روی صحنه می‌روند.

ایران آنلاین: نمایش «شنبه ساعت ۱۰:۱۰ دقیقه» به نویسندگی و کارگردانی الهه موچانی با دراماتوژی و تهیه‌کنندگی وحید معینی‌دانشمندی از یکشنبه (۱۴ دی) ساعت ۲۰ به مدت یک ساعت در تماشاخانه صحنه آبی اجرا می‌شود.

به گزارش ایرنا، پیمان افراسیابی، الهه موچانی، سارا رضایی، غزل جمشیدآبادی، فاطمه امیری، فاطمه حسنی، ملینا محمدی، آیدا باستانی و فدرا اسدی در این نمایش ایفای نقش می‌کنند.

«شنبه ساعت ۱۰:۱۰» روایت سرگذشت زنانی است که هر کدام به شکلی قربانی خشونت اجتماعی شده‌اند.

عباس اقسامی نمایش «تلخاب» را به صحنه می‌برد

عباس اقسامی کارگردان تئاتر به زودی نمایش «تلخاب» نوشته رها پوررحمتی را در تالار مولوی روی صحنه خواهد برد.

نمایش «تلخاب»؛ اثری دراماتیک، روان‌کاوانه و آمیخته به طنزی تلخ است که به مفاهیمی همچون هویت، قدرت، فریب و لایه‌های پنهان روان انسان می‌پردازد. این نمایش تماشاگر را به جهانی میان واقعیت و خیال می‌برد؛ جایی که مرز میان سحر، ترس و میل به درک کردن و درک شدن مدام در حال جابه‌جایی است.

نمایش «تلخاب» با بهره‌گیری از موسیقی و فرم‌های جمعی، مناسکی برای مواجهه با قدرت، شرم، فریب و ناخودآگاه زنانه می‌سازد؛ جایی که تلخی هم زخم است و هم درمان.

«قیمت»، «شکسپیر آوریل ۱۹۹۹»، «پایکوبی در شامگاه بتان»، «بیداری در نورنبرگ ۲۰۱۱»، «خرس»، «سفرنامه مرجان»، «تهی+یک تکه کرم کارامل داغ»، «سبز در ساحت سپید و ستاره» و «رومئو و ژانت» بخشی از تجربه‌های پیشین اقسامی در عرصه کارگردانی به شمار می‌آید.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار هنر