BSC: 1776592574522ASC: 1776592574524 ۳۰ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در ملارد دستگیر شدند

۳۰ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در ملارد دستگیر شدند

استان‌ها

138651
۳۰ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در ملارد دستگیر شدند

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرماندار ملارد گفت: ۳۰ نفر از افرادی که با سوءاستفاده از حق قانونی اعتراض شهروندان، اقدام به برهم‌زدن نظم و امنیت عمومی در شهرستان ملارد کرده بودند، شب گذشته توسط نهادهای امنیتی دستگیر شدند.

ایران آنلاین: منصور سالکی، معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرماندار ملارد اظهار کرد: در پی اقدامات هماهنگ نهادهای امنیتی و اطلاعاتی، شب گذشته ۳۰ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در شهرستان ملارد شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش فارس، وی افزود: این افراد با سوءاستفاده از حق قانونی اعتراض شهروندان، اقدام به ایجاد ناامنی و اختلال در آرامش عمومی کرده بودند. 
منصور سالکی بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد تعدادی از دستگیرشدگان از شهرستان‌های مجاور به ملارد وارد شده بودند که هم‌اکنون در اختیار نهادهای امنیتی قرار دارند و پرونده آن‌ها در حال رسیدگی است.
سالکی افزود: همچنین بنا بر این گزارش، تعدادی دیگر از عوامل مرتبط با این اقدامات شناسایی شده‌اند که عملیات برای دستگیری آن‌ها در دستور کار قرار دارد و به‌زودی با آن‌ها برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
وی افزود: برخی از این افراد در تلاش برای جذب جوانان و افراد فریب‌خورده بوده‌اند. 
منصور بیان کرد: در همین راستا از جوانان شهرستان ملارد درخواست شده است با هوشیاری کامل، از هرگونه همراهی با جریان‌های مخرب خودداری کنند.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرماندار ملارد افزود: از شهروندان خواهشمندیم در صورت مشاهده موارد مشکوک، گزارش‌ها و اطلاعات خود را از طریق مراجع قانونی و دستگاه‌های امنیتی ذیربط اعلام نمایند.

انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها
EC: 1776592574550