هشدار؛ از توقف درحاشیه رودخانه‌های گیلان خودداری کنید

استان‌ها

138678
هشدار؛ از توقف درحاشیه رودخانه‌های گیلان خودداری کنید

مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به هشدار زرد سامانه بارشی در استان از امروز جمعه تا صبح فردا شنبه از هم استانی ها و مسافران خواست تا از توقف و استقرار در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند.

ایران آنلاین: محمد دادرس مدیرکل هواشناسی گیلان  روز جمعه  اظهار کرد: احتیاط در ترددهای جاده ای و تجهیز وسایل نقلیه به امکانات زمستانه و زنجیرچرخ به ویژه در محورهای کوهستانی و گردنه های برف گیر به دلیل لغزندگی و کاهش دید مورد تاکید است.

به گزارش ایرنا، دادرس بیان کرد: تمهیدات مختلف کشاورزی، اجتناب از فعالیت های کوهنوردی، محکم کردن سازه های موقت و سست و مدیریت در مصرف حامل های انرژی ضروری است.

مدیرکل هواشناسی گیلان افزود: همچنین با توجه به پیش بینی بارش برف و وزش باد شدید در ارتفاعات و مناطق کوهستانی از صعود در ارتفاعات و جابجایی عشایر کوچ‌ رو خودداری کنید.

وی با اشاره به پیش بینی هواشناسی، برای بارندگی بارش برف در ارتفاعات و دامنه‌ها و مناطق همجوار کوهستان، کاهش دما و وزش باد در بازه زمانی امروز جمعه تا صبح فردا شنبه پیش رو هشدار داد.

دادرس اظهار کرد: وزش باد در برخی مناطق شدید تا خیلی شدید، به تدریج بارندگی در برخی نقاط رگباری و شدید و موقتی خیلی شدید، کاهش محسوس دما ۶ تا ۱۲ درجه، مه آلودگی، رعد و برق و احتمال تگرگ پیش بینی شده است.

وی بیان کرد: همچنین در ارتفاعات و دامنه ها بارش برف و کولاک و عصر و شب جمعه با تشدید برودت هوا در برخی مناطق جلگه‌ای همجوار با دامنه‌ها بارش مخلوط برف و باران یا احتمال بارش موقتی برف پیش بینی شده است.

مدیرکل هواشناسی گیلان پیش از این به خبرنگار ایرنا گفته بود: دریای خزر برای بیشتر فعالیت‌های دریایی نامناسب پیش‌بینی شده است و برای وزش باد شدید و خیلی شدید و مواج شدن دریا تا صبح شنبه پیش رو هشدار نارنجی صادر شد.

بیشینه ارتفاع موج دریای خزر امروز جمعه تا صبح فردا شنبه در سواحل استان حدود ۱.۵ تا ۲.۸ متر و بیشینه ارتفاع موج در نزدیک سواحل نیز تا حدود ۴.۵ متر پیش بینی شده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها