نجات ۹ سرنشین گرفتار در برف طالقان توسط امدادگران هلال‌احمر

جامعه

138696
نجات ۹ سرنشین گرفتار در برف طالقان توسط امدادگران هلال‌احمر

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر البرز از انجام عملیات امداد و نجات توسط تیم پایگاه هلال احمرطالقان در پی گیر افتادن ۲خودروی سواری در برف خبر داد.

ایران آنلاین: “محمدباقر خلفی “ مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر البرز روز جمعه اظهار کرد : شب گذشته در پی تماس مردمی با سامانه ۱۱۲، گزارشی مبنی بر گیر افتادگی ۲ دستگاه خودروی سواری در محورهای روستایی شهرستان طالقان، محدوده روستای کلانک - سنگ‌بن دریافت شد.

به گزارش ایرنا، خلفی افزود: به دلیل شرایط نامساعد جوی، انباشت شدید برف، خطر اتمام سوخت خودروها، کاهش شارژ تلفن‌های همراه و حضور کودکان در میان سرنشینان و احتمال بروز خطرات جدی، بلافاصله یک تیم عملیاتی از پایگاه امداد و نجات طالقان به محل اعزام شد.

مدیرعامل هلال‌احمر استان البرز بیان کرد : این تیم عملیاتی شامل یک دستگاه آمبولانس و سه نجاتگر بود که با تلاش امدادگران، دو خودروی گرفتار (هایما S۵ و کوئیک) از میان برف رهاسازی و سرنشینان تا رسیدن به جاده اصلی همراهی شدند.

وی خاطرنشان کرد: در این حادثه ۹ نفر شامل هفت زرگسال و ۲ کودک از خدمات امدادی بهره‌مند شدند و خوشبختانه هیچ‌گونه مصدومیتی گزارش نشد.

خلفی ضمن تأکید بر رعایت نکات ایمنی در سفرهای زمستانی، از شهروندان خواست پیش از تردد در محورهای کوهستانی، از وضعیت راه‌ها و شرایط جوی مطلع شده و تجهیزات زمستانی و سوخت کافی همراه داشته باشند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه