اسپانیا: آماده میانجیگری در بحران ونزوئلا؛

وزارت خارجه: راه‌حل باید مسالمت‌آمیز و مطابق منشور سازمان ملل باشد

جهان

138803
وزارت خارجه: راه‌حل باید مسالمت‌آمیز و مطابق منشور سازمان ملل باشد

وزارت امور خارجه اسپانیا با صدور بیانیه‌ای بر ضرورت تنش‌زدایی در بحران ونزوئلا تأکید کرد و اعلام داشت این کشور آماده است برای دستیابی به راه‌حلی مسالمت‌آمیز و مبتنی بر مذاکره، نقش میانجی ایفا کند.

ایران آنلاین: وزارت امور خارجه اسپانیا روز شنبه (۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۴) با صدور بیانیه‌ای بر لزوم تنش‌زدایی در بحران ونزوئلا تاکید و آمادگی این کشور را برای میانجیگری در راستای دستیابی به راه‌حلی مسالمت‌آمیز و مذاکره‌ اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، در این بیانیه آمده است: اسپانیا خواستار تنش‌زدایی و خویشتنداری است و تأکید می‌کند اقدامات باید مطابق حقوق بین‌الملل و اصول منشور سازمان ملل متحد انجام شود.

 
این بیانیه می‌افزاید که اسپانیا آماده است برای دستیابی به راه‌حلی مسالمت‌آمیز و مبتنی بر مذاکره برای بحران کنونی، مساعی جمیله خود را ارائه کند.
 
بیانیه اسپانیا در حالی منتشر می‌شود که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ساعاتی پیش تایید کرد که دستور «حمله گسترده» علیه ونزوئلا را داده است.ترامپ همچنین مدعی است که نیکلاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا دستگیر شده است.
 
شبکه خبری سی‌ان‌ان روز شنبه (۱۳ دی ۱۴۰۴)به نقل از تیم خبری خود در کاراکاس نوشت: اولین انفجار در حدود ساعت ۱:۵۰ بامداد شنبه به وقت محلی روی داده و خبرنگاران حاضر در محل اعلام کردند شدت انفجارها به حدی بوده که شیشه‌های ساختمان‌ها لرزیده و پس از آن صدای پرواز هواپیماها در ارتفاع پایین شنیده شده است.
 
سی ان‌ان افزود: چندین منطقه در شهر کاراکاس دچار قطعی برق شده و خبرنگاران این شبکه خبری می‌گویند پس از انفجارها صدای هواپیماهایی را شنیده‌اند.

انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان