مهرعلیزاده: امیدواریم کشتی پهلوانی در بازی‌های کشورهای اسلامی باشد

ورزش

138806
مهرعلیزاده: امیدواریم کشتی پهلوانی در بازی‌های کشورهای اسلامی باشد

رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی گفت: امیدواریم که در دوره بعدی بازی‌های کشورهای اسلامی در کشور مالزی بتوانیم مسابقات کشتی پهلوانی را داشته باشیم.

ایران آنلاینمحسن مهرعلیزاده، رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی در گفت‌وگو با ایرنا، در خصوص کشتی پهلوانی اظهار داشت: ما در تلاشیم که در بازی‌های رسمی از جمله بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، این مسابقات را داشته باشیم.

به گزارش ایرنا، مهرعلیزاده افزود: یک مرتبه برای بازی‌های کشورهای اسلامی سال ۲۰۱۷ باکو، خیلی تلاش کردیم. شاید حدود بیش از ۴ ماه کار کردیم و موفق شدیم رشته کشتی پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای را وارد بازی‌های کشورهای اسلامی کنیم.

مهرعلیزاده ادامه داد: دور بعد که در قونیه ترکیه بود علیرغم تلاش مضاعف موفق نشدیم و در همین دوره اخیر که در ریاض برگزار شد نیز نتوانستیم این مسابقات را داشته باشیم اما برای دوره بعدی در مالزی از هم اکنون اقدامات خودمان را آغاز کردیم و با وزیر ورزش و جوانان صحبت و اعلام کردم که اقدامات و نامه‌نگاری‌های خود را به عنوان فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی با فدراسیون همبستگی کشورهای اسلامی انجام می‌دهیم و نشست‌هایی را با مسئولان این فدراسیون برگزار کردیم.

وی تصریح کرد: مالزی هم کشوری است که معمولا در چنین مواردی با ما همراه است و امیدواریم که در دوره بعدی بازی‌های کشورهای اسلامی بتوانیم مسابقات کشتی پهلوانی را داشته باشیم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها