سوئیس دارایی‌های مادورو را مسدود کرد

جهان

139184
سوئیس دارایی‌های مادورو را مسدود کرد

دولت سوئیس که همگام با اکثر کشورهای غربی،‌ حاضر به محکوم کردن تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا نشده بود،‌ روز دوشنبه از مسدودسازی دارایی‌های متعلق به نیکلاس مادورو و افراد مرتبط با او خبر داد.

ایران آنلاین: با گذشت دو روز از ربایش رئیس‌جمهور ونزوئلا نیکلاس مادورو توسط نیروهای آمریکایی و انتقال او به ایالات متحده، دولت فدرال سوئیس روز دوشنبه اعلام کرد که هرگونه دارایی متعلق به مادورو و افراد مرتبط با وی که در سوئیس نگهداری می‌شود را مسدود کرده است.به گزارش خبرگزاری رویترز، در این بیانیه آمده است که این اقدام بلافاصله اجرایی می‌شود و به مدت چهار سال اعتبار دارد و جدایِ از تحریم‌هایی است که از سال ۲۰۱۸ علیه ونزوئلا اعمال شده‌اند.

به گزارش فارس، دولت سوئیس اعلام کرد که مسدودسازی دارایی‌ها شامل اعضای دولت کنونی ونزوئلا نمی‌شود و مدعی شد که این کشور تلاش خواهد کرد هر وجهی که مشخص شود «به‌طور نامشروع به‌دست آمده‌اند» را به مردم ونزوئلا بازگرداند.شورای فدرال گفت که وضعیت در ونزوئلا بی‌ثبات است و در روزها و هفته‌های آینده ممکن است سناریوهای مختلفی رخ دهد، اما دولت سوئیس صحبتی درباره دلیل نگهداری دارایی‌های نامشروع ادعایی و میزان آن در کشور خود ارائه نداد.بامداد شنبه، نیروهای آمریکایی به دستور دونالد ترامپ و به بهانه مبارزه با قاچاق مواد مخدر، به حریم هوایی ونزوئلا تجاوز کردند و رئیس‌جمهور ونزوئلا نیکلاس مادورو را به همراه همسرش سیلیا فلورس ربودند تا در دادگاهی در نیویورک به اتهامات ادعایی، محاکمه کنند.این اقدام توسط کشورهای مختلف محکوم شده است، اما اکثر اروپایی‌ها حاضر به محکومیت بمباران ونزوئلا توسط ایالات متحده نشده‌اند. این بمباران دستکم ۸۰ کشته برجای گذاشته است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان