گفت‌و‌گو همواره مفید است

حسین کنعانی‌مقدم

حسین کنعانی‌مقدم

سیاست

139265
گفت‌و‌گو همواره مفید است

حسین کنعانی‌مقدم، دبیر کل حزب سبز  ایران در روزنامه ایران نوشت:یکی از خصوصیات اصلی دولت پاسخگو این است که هنگام بروز نارضایتی یا اعتراض در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی یا فرهنگی، گوش شنوایی داشته باشد، نقدپذیر باشد و بتواند توصیه‌ها را به عمل درآورد؛ چرا که صرف شنیدن کافی نیست.

ایران آنلاین: جلسه‌ای که ریاست جمهوری با بازاریان و اصناف در همان ابتدای اعتراضات صنفی برگزار کرد، می‌تواند گام مثبتی تلقی شود، اما بسیاری از بحران‌های کنونی کشور- به‌ویژه در عرصه اقتصاد -از قبل قابل پیش‌بینی بوده است.  
ایشان به عنوان پزشک، بهتر از هر کس دیگری می‌داند که پیشگیری برتر از درمان است؛ یعنی می‌توان حوادث اقتصادی را پیش‌بینی و مهار کرد، نه آنکه اجازه داد بیماری عود کند، به بحران تبدیل شود و سپس به جراحی‌های پرخطر قلب باز با خونریزی روی آورد. 
رئیس‌جمهوری دلسوز، نگران و پاسخگو است.  خیلی از مشکلات گریبان‌گیر کشور ریشه در سیاست‌های سال‌های متمادی دارد که متأسفانه راه‌حلی برای آنها پیدا نشده یا اگر راه‌حلی بوده به هر دلیلی به مرحله اجرایی نرسیده است. 
مهم اما این است که گفت‌و‌گو همواره فایده‌مند است و قاعدتاً از دل این گفت‌و‌گو‌ها باید راه‌حل‌هایی پیدا شود که پاسخگوی مطالبات و خواسته‌های معترضین باشد. گفت‌و‌گو هیچ جایگزین دیگری ندارد که بدون هزینه یا کم هزینه باشد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست