سازمان ملل:

جامعه جهانی در غزه شکست خورد

جهان

140529
جامعه جهانی در غزه شکست خورد

گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در فلسطین امروز -سه‌شنبه- تاکید کرد که کل جامعه جهانی در غزه شکست خورد.

ایران آنلاین: «فرانچسکا آلبانیز»، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در فلسطین اشغالی امروز در اظهاراتی تاکید کرد که «کل جامعه جهانی در غزه شکست خورد.»

به گزارش ایسنا، به گزارش شبکه خبری «الجزیره»، این کمیسر در گفت‌وگو با شبکه الجزیره گفت: مهم است به مرحله دوم توافق غزه منتقل شویم. بادها بسیاری از چادرها را کنده‌اند.

کمیسر حقوق بشر سازمان ملل در اراضی فلسطینی در ادامه این گفت‌وگو تاکید کرد: از کشورهای بزرگ بارها خواسته‌ایم بر اسرائیل فشار وارد کند.

این مقام سازمان ملل افزود: ریشه مشکل ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌ها به غزه است و ما باید به فشار بر اسرائیل جهت وارد کردن کمک‌ها ادامه دهیم.

به گفته این مقام، با طفره روی رژیم صهیونیستی از تعهداتش نسبت به توافق غزه و پروتکل انسانی، غزه با کشتار روبه‌رو است.

این در حالی است که منیر البرش، مدیر کل وزارت بهداشت فلسطین در غزه در گفت‌وگو با الجزیره گفت: تعداد ذخایر دارویی در غزه در حال کاهش است و اشغالگران اجازه ورود داروهای اصلی را نمی‌دهند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان