یدیعوت آحارونوت نوشت؛
اسرائیل قصد مشارکت در عملیاتهای نظامی ایالات متحده در ایران را ندارد
جهان
140672
روزنامه اسرائیلی به نقل از ارتش اسرائیل مدعی شد به دنبال تهدیدهای نظامی آمریکا علیه ایران با هدف حمایت از جریان اغتشاش، اسرائیل قصد مشارکت در عملیاتهای نظامی ایالات متحده در ایران را نخواهد داشت.
ایران آنلاین: یدیعوت آحارانوت در بحبوحه تهدیدهای دونالد ترامپ علیه ایران و حمایت تمامقد آمریکا از اغتشاشات، ادعا کرد که اسرائیل قصد مشارکت در عملیاتهای نظامی ایالات متحده در ایران را نخواهد داشت.
به گزارش فارس، این ادعا در شرایطی مطرح شده که حدود ۶ ماه پیش، اسرائیل در تجاوزاتی آشکار، خاک ایران را هدف قرار داد اما با پاسخ قدرتمند موشکهای ایرانی مواجه شد و باوجود حمایتهای آمریکا، تنها توانست ۱۲ روز دوام بیاورد و در نهایت مجبور به آتشبس شد.
دونالد ترامپ روز گذشته در پستی در شبکه اجتماعی بار دیگر از اغتشاشات در ایران پشتیبانی کرد و از آشوبگران خواست دوباره به خیابانها بیایند. او تأکید کرد که کمکهای آمریکا در راه است.
انتهای پیام/