حذف جهش تحصیلی از دوره اول ابتدایی

جامعه

140675
حذف جهش تحصیلی از دوره اول ابتدایی

معاون شورای عالی آموزش‌وپرورش از حذف جهش تحصیلی از دوره اول ابتدایی در بررسی آیین‌نامه اجرایی مدارس خبر داد.

ایران آنلاین: موسی‌الرضا کفاش معاون شورای عالی آموزش‌وپرورش با بیان اینکه به موضوع جهش تحصیلی در آیین‌نامه اجرایی مدارس پرداخته شده است، اظهار کرد: پیشنهاد این است که جهش تحصیلی از دوره دوم ابتدایی باشد.

به گزارش مهر، وی ادامه داد: بر این اساس دانش‌آموزان پایه‌های اول تا سوم ابتدایی ملزم هستند طبق روال معمول درس بخوانند و در دوره دوم ابتدایی امکان جهش از پایه چهارم به ششم است.

کفاش با اشاره به اینکه جهش تحصیلی بیشتر برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی بود، گفت: در دوره متوسطه اول هم جهش تحصیلی فقط برای پایه هشتم است یعنی دانش‌آموز پایه هفتم را خوانده و می خواهد با جهش به پایه نهم برود. در موارد دیگر خارج از آیین‌نامه است و باید در کمیسیون خاص مطرح شود.

وی تصریح کرد: در آیین‌نامه اجرایی مدارس تأکید شده است که شیوه‌نامه جهش باید توسط آموزش ابتدایی و سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی نگاشته و ابلاغ شود.


انتهای پیام/
منبع: فارس
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه