بازسازی مساجد آسیب‌دیده در اغتشاشات

فرهنگ

140921
بازسازی مساجد آسیب‌دیده در اغتشاشات

شهردار تهران با بیان اینکه دشمن از مساجد ضربه خورده است به همین دلیل با آتش زدن آن به دنبال انتقام گیری بود، گفت: از هفته آینده مساجد و تکایای آسیب دیده در حوادث اخیر را بهتر از قبل بازسازی می‌کنیم.

 ایران آنلاین: علیرضا زاکانی روز پنجشنبه در دیدار با ائمه جماعات مساجد آسیب‌دیده در اغتشاشات اخیر شهر تهران با اشاره به نقش مجموعه مدیریت شهری در بازسازی واحدهای تخریب شده در جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: شهرداری تهران تجربه خوبی از بازسازی واحدهای آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه دارد این تجربه که افتخاری برای کشور نیز است و امروز در خدمت بازسازی مساجد و تکایای آسیب دیده از اغتشاشات اخیر قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایرنا از شهرداری تهران، زاکانی با بیان اینکه شهرداری تهران خود را موظف به بازسازی کامل کالبد مساجد آسیب‌دیده می‌داند، گفت: از یکشنبه هفته آینده با تعیین پیمانکاران فرآیند بازسازی مساجد در مناطق آغاز خواهد شد.

وی افزود: در بخش رفع آسیب ملزومات مساجد مانند منابر، فرش‌ها و سیستم‌های صوتی نیز که عمدتا از طریق کمک‌های مردمی رفع می‌شود، شهرداری تهران خود را موظف به همکاری با متولیان مساجد می‌داند تا هر جا که کمک‌های مردمی در رفع آن کفایت نکرد، مدیریت شهری بار بر زمین مانده را بردارد.

وی سپس با ارائه آماری از مساجد آسیب در تهران دیده، گفت: در اغتشاشات اخیر ۶۱ مسجد در ۱۶ منطقه تهران آسیب دیده است، ۴۰ مورد آسیب دیدگی‌ سبک است که فرآیند بازسازی آن به زودی و قبل از ماه مبارک رمضان به اتمام می‌رسد؛ اما فرآیند بازسازی سایر مساجد، به ویژه ۱۲ مسجدی که آسیب جدی دیده‌اند ممکن است تا پس از ماه رمضان طول بکشد.

شهردار تهران یادآور شد: با کار شبانه روزی و دقیق فرآیند بازسازی‌ها در کم‌ترین زمان ممکن به سرانجام خواهد رسید همانطور که در اغتشاشات هفته اخیر نیز بلافاصله پس از فروکش کردن بحران از همان ساعت ۱۲ شب پنج‌شنبه شهرداری تهران شروع به رفع بخش قابل توجهی از آسیب‌ها و به هم ریختگی‌ها در سطح شهر کرد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار فرهنگ