صادق ضیاییان:

سامانه بارشی یکشنبه هفته آینده وارد کشور می‌شود

جامعه

140993
سامانه بارشی یکشنبه هفته آینده وارد کشور می‌شود

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به فعالیت یک سامانه بارشی جدید از یکشنبه (۲۸ دی‌ماه) از گسترش دامنه‌ بارش این سامانه در میانه هفته بعد خبر داد.

ایران آنلاین: صادق ضیاییان درباره پیش‌بینی هواشناسی از وضعیت جوی روزهای آینده را از امروز تا سه‌شنبه (۲۶ تا ۳۰ دی‌ماه) توضیح داد و اظهار کرد: امروز (۲۶‌ دی‌ماه) برای استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی، سمنان، مازندران و گلستان بارش برف و باران و برای نواحی شمال شرق، شرق، جنوب شرق، مرکز همچنین استان‌های واقع در دامنه جنوبی البرز مرکزی وزش باد شدید و گاهی گردوخاک انتظار می‌رود.

به گزارش ایسنا، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: شنبه (۲۷ دی‌ماه) جو اغلب نواحی پایدار خواهد بود و یکشنبه (۲۸ دی‌ماه) سامانه بارشی دیگری به ایران وارد خواهد شد. 

به گفته وی با ورود سامانه بارشی جدید برای نواحی شمال غرب، برخی نقاط غرب و جنوب غرب، سواحل غربی و مرکزی خزر و شمال استان‌های قزوین، البرز و تهران بارش پیش‌بینی شده است.

ضیاییان از گسترش دامنه بارش این سامانه جوی در میانه هفته آینده نیز خبر داد و اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری هواشناسی، این سامانه بارشی دوشنبه (۲۹ دی‌ماه) علاوه بر مناطق ذکر شده، بخش‌هایی از مرکز، جنوب و شرق و سه شنبه (۳۰ دی‌ماه) نیمه شمالی ایران را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی تاثیر شرایط جوی برای آب‌های شمال و جنوب ایران را نیز تشریح کرد و گفت: تحلیل نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد امروز خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و شرق دریای خزر است و یکشنبه تا سه شنبه نیز دریای خزر مواج می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه درباره وضعیت جوی تهران نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا ژ(۲۷ دی‌ماه) صاف و گاهی وزش باد ملایم و در بعضی ساعت‌ها همراه با غبار رقیق با حداکثر دمای ۱ و حداقل دمای ۹ درجه سانتیگراد و یکشنبه (۲۸ دی) آسمان کمی ابری، وضعیت جوی گاهی همراه با وزش باد ملایم و در بعضی ساعت‌ها با غبار رقیق با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: فردا و پس فردا (۲۶ و ۲۷ دی‌ماه) شهرکرد با کمینه دمای ۱۱ - و ۹- سردترین و بندرعباس با ۲۲ و بوشهر ۲۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مراکز استان‌ها پیش‌بینی شدند.

سازمان هواشناسی کشور روز گذشته پنجشنبه (۲۵ دی‌ماه) برای دیروز و امروز در نوار غربی کاهش دما و تا روز دوشنبه (۲۹ دی) در نوار شمالی و شرق کشور کاهش محسوس دما و ماندگاری هوای سرد پیش‌بینی کرده بود که بنابراین در روزهای آینده کاهش دما در بعضی نواحی ایران، ادامه خواهد داشت.

همچنین صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته حدود ۸۰ درصد است. 


انتهای پیام/
منبع: ایسنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه