المیادین خبر داد؛

مظلوم عبدی در راه دمشق

جهان

141320
مظلوم عبدی در راه دمشق

منابع خبری اعلام کردند که به دنبال درگیری های شدید میان نیروهای جولانی و قسد، فرمانده نیروهای قسد عازم دمشق شده تا با الجولانی دیدار کند.

ایران آنلاین: به نقل از المیادین، منابع خبری اعلام کردند که مظلوم عبدی فرمانده نیروهای قسد عازم دمشق شده است.

وی عازم دمشق شده است تا با الجولانی دیدار کند.

این همزمان با تشدید درگیری میان نیروهای قسد و نیروهای جولانی در شرق سوریه و غرب فرات است.

هشدار درباره فرار عناصر داعشی

از سوی دیگر اداره موسوم به خودمختار شمال و شرق سوریه، هشدار داد، در صورت تداوم حملات و تشدید تنش‌های نظامی از سوی ارتش سوریه، خطر فرار بازداشت‌شدگان داعش در شهر الرقه بسیار جدی است.

در بیانیه اداره خودگردان مناطق کردنشین سوریه آمده است: استمرار حملات در مجاورت این منطقه می‌ تواند به بی‌ثباتی امنیتی در زندان‌ها منجر شود که تهدیدی واقعی برای فعال شدن دوباره هسته‌ های این گروه تروریستی محسوب می‌شود. چنین اتفاقی پیامدهایی فاجعه‌بار نه‌ تنها برای شمال و شرق سوریه، بلکه برای کل سوریه، منطقه و جهان در پی خواهد داشت.

اداره موسوم به خودمختار شمال و شرق سوریه با تأکید بر اینکه حفاظت از مراکز بازداشت و اردوگاه‌های آوارگان به ‌ویژه زندان‌های داعش یک مسئولیت جمعی است، خواستار توقف فوری حملات، احترام به قواعد حقوق بین‌الملل بشردوستانه و تضمین امنیت غیرنظامیان و تأسیسات حیاتی شد.

در همین راستا، این نهاد از ائتلاف بین‌المللی خواست تا ابعاد و خطرات وضعیت موجود را درک کند ، مسئولیت‌های خود را به طور کامل بپذیرد و برای پایان دادن به نقض قوانین و تجاوزات گروه‌های وابسته به دولت انتقالی سوریه اقدام فوری و جدی انجام دهد.

در پایان این بیانیه، اداره خودگردان شمال و شرق سوریه بر پایبندی خود به حفاظت از مردم منطقه و تداوم مبارزه با تروریسم تأکید و اعلام کرد: در برابر هرگونه تهدیدی که امنیت و ثبات شمال و شرق سوریه را هدف قرار دهد، بی تفاوت و دست ‌بسته نخواهد ماند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان